0
Broilerimaksa
- vorst 241,3 1009,5 63 13,8 19,9 7,79 4,13 Sealiha, seljapekk 817,4 3419,9 7,7 2,9 88,7 34,15 20,37 Sealiha, peekon 425,2 1779 45 13 41 15,79 9,42 Verivorst 132 552,2 72,9 7,4 6,38 2,43 1,44 Verileib 274,4 1148,2 31 11,95 4,12 1,48 0,77 Verikäkk 182,6 763,9 58 8,6 4,4 0,4 - Neer, keskmiselt 123,6 517 74 17 6 2,24 1,12 Keel, veise 196,2 821 68 17 14 5,74 3,38 Kala ja kalatooted.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).