Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge

"Lavašš" - 2 õppematerjali

lavašš - pikk, õhuke, kergelt murtav, vanaaegse maasse kaevatud ahju seinal küpsetatud nisujahust leib Taga-Kaukaasias. Näkileib - rukki - või nisujahust ja veest väga väikese veesisaldusega vahvel, põhiliselt Skandinaaviamaades, algne päritolu Rootsist.
thumbnail
68
docx

Köögileksikon

25 5 Võileivad ja pannkoogid 5.1 Kanapeed Väikesed võileivad (ka praetud või röstitud), mida serveeritakse enne sööki isuäratamiseks või söögikorra lõpul. 5.2 Naan Ümar valge India või Nepali nisuleib. Kergitatakse pärmi või küpsetuspulbriga, küpsetatakse saviahjus. Süüakse kas eelroaks või pearoa kõrvale. 5.3 Lavašš Lavašš on kergitamata nisutaignast erilise kiviahju seintel küpsetatud õhuke leib, mis on aastasadu olnud Kaukaasia, Kreeka, Türgi ja Iraani erinevate rahvaste igapäevase menüü lahutamatu osa. Värske ja pehmena kasutatakse seda grillitud liha või

Toit → Toiduvalmistamine
43 allalaadimist
thumbnail
110
docx

Toidukaubaõpetuse õpimapp

prantsusepärane röstsai, Kuldne sepik, Röst mitmeviljakukkel, Trimm, Röst mitmevilja, Röst, Klassikaline kuldne röstsai, Kuldne täisteraröstsai Kuklid: Maias rosinakukkel, Maias šokolaadikukkel, Klassikaline terakukkel, Klassikaline juustukukkel Rahvuslikud tooted: Etnia lavaši pala (käsitöö, Armeenia-pärane käsitsi vormitud lavašš, mis on käepäraselt paladeks lõigatud), Etnia lavaši pala (Gruusiapärane lavašš, mis on käepäraselt paladeks lõigatud), Etnia lavaš (Punases pakendis Armeenia lavašš on valmistatud käsitööna ning eristub oma kerge ja õhulise struktuur poolest.), Etnia lavaš (klassikaline), Etnia focaccia juustuga, Etna grissinid juustuga, Etnia grissinid seesamiseemnetega, Etnia hamburgerikukkel, Etnia suur hamburgerikukkel, Etnia pitsapõhjad, Etnia hot-dog pikuke Eelküpsetatud ja sügavkülmutatud tooted

Toit → Toidukaubaõpetus
81 allalaadimist


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun