Facebook Like
Add link

"yancey" - 1 õppematerjal

1168
pdf

Liha töötlemine

Livery flavor is an objectionable, be used for specific products (fresh, whole off-flavor in beef that increases as iron cuts vs. cured, smoked products). content increases (Campo et al. 1999; Calkins and Cuppett 2006; Yancey et al. 2006). Factors Affecting Sulfur-containing compounds (thiols, sul- TendernessTexture fides, thiazoles, sulfur-substituted furans) can interact with carbonyl compounds to produce In general, consumers rate tenderness as the a livery flavor (Werkhoff et al. 1993). major factor that determines the eating Muscles...

Inglise keel - Tallinna Tehnikaülikool
12 allalaadimist


Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun