Facebook Like
Add link

"yamauchi" - 1 õppematerjal

1168
pdf

Liha töötlemine

Sheridan, J. J. 2004. Decontamination. In Encyclopedia Sofos, J. N., S. L. Kochevar, J. O. Reagan, and G. C. of Meat Sciences, edited by W. K. Jensen, C. Devine, Smith. 1999c. Incidence of Salmonella on beef car- and M. Dikeman. Oxford: Elsevier Science. casses relating to the U.S. Meat and Poultry Inspection Shin, K., K. Yamauchi , S. Teraguchi, M. Tomita, Y. regulations. Journal of Food Protection Otsuka, and S. Yamazaki. 1998. Antibacterial activity 62(5):467–473. of bovine lactoferrin and its peptides against entero- Sofos, J. N., S. L. Kochevar, J. O. Reagan, and G. C. haemorrhagic Escherichia coli O157:H7. Letters in Smith. 1999d. Extent of beef carcass contamination Applied Microbiology 26(6):407–...

Inglise keel - Tallinna Tehnikaülikool
12 allalaadimist


Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun