Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
UUS NFT/Krüpto mäng on tulemas. Pane ennast kirja, et saada head kraami enne kui mäng välja tuleb. Teeni krüptot! TEE TASUTA KONTO Sulge
Facebook Like
Add link

"weselake" - 1 õppematerjal

1168
pdf

Liha töötlemine

Boca Raton, Fla.: freeze-dried cultures or as probiotic sausage. CRC Press. International Journal of Food Microbiology Mir, P. S., T. A. McAllister, S. Scott, J. Aalhus, V. 109:157–159. Baron, D. McCartney, E. Charmley, L. Goonewardene, Koohmaraie, M. 1994. Muscle proteinases and meat J. Basarab, E. Okine, R. J. Weselake , and Z. Mir. aging. Meat Science 36:93–104. 2004. Conjugated linoleic acid-enriched beef produc- Korhonen, H., and A. Pihlanto. 2003. Food-derived tion. American Journal of Clinical Nutrition bioactive peptides: Opportunities for designing 79:1207S–1211S. future foods. Current Pharmaceutical Design Mora, L., M. A. Sentandreu, and F. Toldrá. 2007. 9:1297–130...

Inglise keel - Tallinna Tehnikaülikool
14 allalaadimist


Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun