Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Krüptoraha on tõusuteel. Nüüd on just õige aeg osta! Ära riski ja kauple turvalises keskonnas -> TEE KONTO Sulge
Facebook Like
Add link

"werkoff" - 1 õppematerjal

1168
pdf

Liha töötlemine

Methyl-branched compounds flavors. Beef from bulls has a more livery, appear to arise from phosphoglycerides bloody flavor than that from heifers, which (Werkoff et al. 1993; Mottram 1998). These appears to be related to higher 2-propanone compounds are affected by diet, breed, and and ethanol contents (Gorraiz et al. 2002). muscle. To the extent that carcass maturity affects Muscles vary in their concentrations of iron content, it can increase metallic, rancid, compounds important to meat flavorodor. bloody,...

Inglise keel - Tallinna Tehnikaülikool
14 allalaadimist


Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun