Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Krüptoraha on tõusuteel. Nüüd on just õige aeg osta! Ära riski ja kauple turvalises keskonnas -> TEE KONTO Sulge
Facebook Like
Add link

"wagendorp" - 1 õppematerjal

34
pdf

Toiduainetes spoore moodustavad mikroobid

, Goodrich, R. M., Parish, M. E., Schneider K. R. Preventing Foodborne Illness: Bacillus cereus and Bacillus anthracis. University of Florida, USA. 2004 Cousin, M. A. Sporeforming Bacteria in Foods. Department of Food Science, Purdue University, West Layfayette, IN. 2003 Doyle, M. P., Beuchat, L. R. Food Microbiology: Fundamentals and Frontiers. 3rd Edition. ASM Press, Washington, 2007. lk 35-37; 445-452. Giffel, M. C., Wagendorp , A., Herrewegh, A., Driehuis, F. Bacterial spores in silage and raw milk. Antonie van Leeuwenhoek, 2002, 81, lk 625. Lampel, K. A. Bad Bug Book, Foodborne Pathogenic Microorganisms and Natural Toxins. 2nd Edition. FDA, USA. 2013, lk 83 – 86; 109 – 110. Murray, P., Pfaller, M., Rosenthal, K. Medical Microbiology. 7th Edition, Saunders, Elsevier. 2012, lk 209 – 215; 327 – 337. Ray, C. G., Ryan, K. J. Sherris Medical Microbiology. 6th...

Mikrobioloogia ja... -
12 allalaadimist


Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun