Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
UUS NFT/Krüpto mäng on tulemas. Pane ennast kirja, et saada head kraami enne kui mäng välja tuleb. Teeni krüptot! TEE TASUTA KONTO Sulge
Facebook Like
Add link

"vviinereid" - 1 õppematerjal

30
docx

Viinerid ja sardellid esitlus

Viinereid ja sardelle jahutatakse kahes järgus: algul külma veega, hiljem külma õhuga. Veega jahutamine on kiirem, jahutamiskaod on väiksemad ning batooni pind ei kortsu, nagu see juhtub vee intensiivse aurumise tõttu õhuga jahutamisel. Veega (joogikõlblik veevõrguvesi) jahutatakse vviinereid ja sardelle duši all (vee temperatuur 10–15 °C), kuni batooni sisetemperatuur on langenud 30 °C-ni. See protsess kestab batooni läbimõõdust olenevalt 10–30 minutit. 9 Jahutada on võimalik universaalkambrites duši all või ka statsionaarsete duššidega (ahjude kõrval). Pärast seda jahutatakse viinereid ja sardelle kambrites õhuga temperatuuril 4 °C 4–8 tundi, olenevalt kesta di...

Toitumise alused - Kutsekool
10 allalaadimist


Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun