Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
UUS NFT/Krüpto mäng on tulemas. Pane ennast kirja, et saada head kraami enne kui mäng välja tuleb. Teeni krüptot! TEE TASUTA KONTO Sulge
Facebook Like
Add link

"vuyst" - 1 õppematerjal

1168
pdf

Liha töötlemine

Mendoza, E., M. L. Garcıa, C. Casas, and M. D. Selgas. Kenneally, P. M., R. G. Leuschner, and E. K. Arendt. 2001. Inulin as fat substitute in low fat, dry fermented 1998. Evaluation of the lipolytic activity of starter sausages. Meat Science 57:387–393. cultures for meat fermentation purposes. Journal of Messens, W., J. Verluyten, F. Leroy, and L. De Vuyst . Applied Microbiology 84:839–846. 2003. Modeling growth and bacteriocin production by Klingberg, T. D., and B. B. Budde. 2006. The survival Lactobacillus curvatus LTH 1174 in response to tem- and persistence in the human gastrointestinal tract of perature and pH values used for European sausage five potential probiotic lactobacilli consumed as fermentation processes. Internat...

Inglise keel - Tallinna Tehnikaülikool
15 allalaadimist


Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun