Facebook Like
Add link

"vordluslahusena" - 1 õppematerjal

2
doc

Glükoosi määramine

Igasse katseklaasi pipiteerin 3 ml tooreaktiivi ja loksutan kohe, et saavutada uhtlast kontsentratsiooni. Katseklaasid hoian 20 min toatemperatuuril. Reaktsioonide tulemused varvivad glukoosi sisaldavad lahused tekkiva K-heksatsuanoferraat(III) toimel kollaseks. (Ei ole paris margatav). Spektrofotomeetril moodan leinepikkusel 410 nm lahuse optilise tiheduse vaartust, kasutades vordluslahusena destileeritud vett. Katseklaas nr.1: 0,061 Katseklaas nr.2: 0,141-0,061=0,08 Katseklaas nr.3: 0,141-0,061=0,08 Katseklaas nr.4: 0,200-0,061=0,139 Katseklaas nr.5: 0,125-0,061=0,064 Katseklaas nr.6: 0,090-0,061=0,029 Kalibrimisgraafik. C= 0,08mgmlV2= 1 ml V1= 4 ml L=1,0 mgml G=0,1019 g W=15% X=C*V1*L*0,001*100V2*G(1-W)=0,08*4*1*0,001*1001*0,1019*0,85=0,369 Tulemuste analuus:Internetist leidsin, et mesi sisaldab umbes 36% glukoo...

Keemia - Kutsekool
14 allalaadimist


Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun