Facebook Like
Add link

"vihgastada" - 1 õppematerjal

10
doc

Piimakonservide kordamisküsimused, seminaride küsimused

Millest sõltub vaba rasva sisaldus piimapulbris? Esitada vähemalt 2 tegurit.  Homogeniseerimisest  Pihusti tüübist  Mehhaanilisest töötlusest 56. Milliste teguritega tuleb arvestada pulbrite säilitamisel? Esitada vähemalt 3 tegurit koos põhjendustega.  Pakkematerjali kvaliteet- pakend ei tohi saada vihgastada , võib toimuda lekkimine  Ruumi temperatuur ja õhuniiskus Säilitamistingimused- säilitada kuivad ja jahedas ruumis  Pulbri rasvasus- rasvarikkad säilivad paremini inertse gaasi keskkonnas 57. Mis põhjustab pulbrite voolavuse vähenemist ja paakumist säilitamisel? Niiskus- pakend on saanud vigastada, liiga niiske ruum. 58. Millest on tavaliselt tingitud piimapulbrite pruunikas värvus värskes...

Toiduainete loomne toore - Eesti Maaülikool
9 allalaadimist


Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun