Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge

Kategooria töökorraldus suurköögis - 1 õppematerjal

Toit >> Töökorraldus suurköögis
thumbnail
16
pptx

Suurköögis kasutavad nõud

Sirli Volt K2 S U U R K Ö Ö G IS K A S U TA V A D N Õ U D G N nõud Materjalid millest saab neid teha  Roostevabast terasest  Plastikust  Alumiiniumist  Emaileeritud  Erikattega  Kus kasutatakse  Ajus kuumutamiseks, säilitamiseks- ja serveerimisnõudena  On Gn nõude jaotus skeem Sügavad ja m adalad vaagnad  Kasutatakse liha, kala, vormiroogade serveerimiseks.  Mitmekorrulised vaagnad on suupistete, kondiirtoodete ja puuviljade serveerimiseks.  Kahekorruseline vaagen Portsjonnõud  Erineva suuruse ja kujuga nõud. Need on potsjoneeritud salatite, suupistete ja magustoitude söömiseks. Pannakse alustaldrikule  Kokill merekarbikujuline portsjonnõu kalast ja mereandidest valmistatud portsoneeritud soojade toitude serveerimiseks.  Kokott - ümmarguse kujuga varrega portsjonnõu lihast, köögiviljadest, seentest ja munadest valmistatud porsjoneeritud toitude serveerimiseks Lis...

Toit → Töökorraldus suurköögis
4 allalaadimist


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun