Facebook Like
Hotjar Feedback

Otsingule "ricotta" leiti 25 faili

ricotta - kohupiim kg 0,063 0,063 0,500 0,500 Toorjuust kg 0,025 0,025 0,200 0,200 Piim l 0,025 0,025 0,200 0,200 Vanillikastmepulber kg 0,006 0,006 0,050 0,050 Sidrun kg 0,005 58 0,002 0,043 0,018 Õun kg 0,038 30 0,026 0,300 0,210 Või kg 0,010 0,010 0,080 0,080 Mandlilaastud kg 0,004 0,004 0,030 0,030 Sarapuupähkel kg 0,004 0,004 0,030 0,030 Mandlid kg 0,004 0,004 0,030 0,030 Rõõsk koor 35% l 0,019 0,019 0,150 0,150 Kokku 0,230 1,836
1
doc

Pidusai apelsini-ricotta-mandli täidisega

Pidusai apelsiniricottamandli täidisega Kui juba pärmitaignapirukate mõte pähe tuleb, siis võiks tainast ikka nii palju teha, et jätkuks nii soolaste kui magusate hõrgutiste valmistamiseks. Mandliricottatäidisega saiakesed viivad keele alla ja ümmarguses koogivormis üksteise kõrvale asetatuna küpsevad need ahjus pilkupüüdvaks pidusaiaks. 0,5 portsjonit pärmitainast Täidis: 250 g ricottat või kohupiima...

Retseptid - Kutsekool
15 allalaadimist
18
doc

Piimatooted

1.Sissejuhatus 2.Piim(koostis,piim kui toiduaine) 3.Piim(rinnapiim, taluvus) 4.Piim(piima tootmine Eestis, piimaloomad) 5.Piim(kasulikus) 6.Juust(juustusordidi) 7.Juust(-juustusordid) 8.Keefir 9.Kohupiim 10.Pett(koostis) 11.Pett(kasulikus, lisandid) 12.Või(valmistamine) 13.Jogurt(koostis) 14.Jogurt(biojogurt) 15.Uuring 16. Piimatootete hinnad 1....

Bioloogia - Keskkool
106 allalaadimist
12
ppt

Itaalia

Itaalia ulatub 800km pikkuselt Vahemerre. Valdav osa Itaaliast on mägine. Põhjas asetsevad Alpid. Nendest lõunasse jäävad sügavad orud, kus asuvad Itaalia suurimad järved Garda järv, Como järv, Lago Maggiore. Alpide jätkuks Kirde-Itaalias on Dolomiidid. Piki kogu Itaalia poolsaart kulgevad Apenniinid. Mägised on ka Sitsiilia Ja Sardiinia. Üldandmed. · Pealinn : Rooma · Pi...

Geograafia - Keskkool
32 allalaadimist
12
doc

Juust

Juust-toiduaine igapäeva köögis Juust on suurepärane toiduaine, mis juba paari paksema, niisama sõrme vahelt söödud viiluna või leivakattena rahuldab tervelt poole organismi päevasest kaltsiumivajadusest, hulk teisi mineraalained ja vitamiine tuleb veel peale selle. Juustu säilitamine. Mõistlik on võimaluse korral osta juustu korraga vaid mõne päeva jagu, kuna pakendist väljavõetud juustu m...

Restoraniteenindus - Kutsekool
56 allalaadimist
17
doc

Juustulaud

Juustulaud Juustulaua võib katta mistahes piduliku sündmuse puhul.See on saanud viimaste aastate suurmoeks. Juustulaud võib olla kaetud nagu rootsi laud või nagu fursettlaud.Esimesel juhul kaetakse eraldi söögilaud,teisel juhul moodustatakse istumisnurgad või paigutatakse ruumi üksikuid toole eakate ja puudega külaliste tarvis.Suupisteid ja jooke (või mõlema...

Kokandus - Kutsekool
34 allalaadimist
3
doc

Itaalia, Hollandi, Luksemburgi, Belgia huvitavamad faktid

· Eyeglasses are an Italian invention. · With almost 40 million visitors, Italy is the fourth most visited country in the world. · Italy`s national dish is pasta. The average Italian cunsumes 25 kg of pasta a year. · The colours of the Italian flag represent three virtues: hope (green), faith (white), and cha...

Inglisekeelne geograafia - Keskkool
5 allalaadimist
13
pdf

Juustud

TALLINNA TEENINDUSKOOL Mari Liis Kasemaa T11HT JUUSTUD Referaat Juhendaja: Küllike Varik Tallinn 2010 Sisukord Sissejuhatus ........................................................................................................................................ 3 Ajaloost...

Toiduhügieen - Kutsekool
30 allalaadimist
20
docx

Referaat: Juustud

LÄÄNE-VIRU RAKENDUSKÕRGKOOL Ettevõtluse ja majandusarvestuse õppetool IK KÕ Raili Kääramees JUUSTUD Referaat Õppejõud: Liina Maasik Mõdriku 2011 SISUKORD 1. SISSEJUHATUS Juust on piimavalgu ja -rasva kontsentreeritud tahke, madala veesisaldusega suhteliselt pikaaja...

Toidukaubandus - Lääne-Viru Rakenduskõrgkool
71 allalaadimist
3
doc

Keemiliste elementide jagunemine

99% elementaarkoostisest C- süsinik- orgaaniliste ühendite keskne element. a) kahe C aatomi vahel võivad tekkida väga erinevad sidemed (üksiksidemed, kaksiksidemed) b) C baasil saab ehitada väga erinevaid molekulstruktuure * sirged (lineaarsed) * hargnevad * tsüklilised c) C aatomite vahelised üksi...

Bioloogia - Keskkool
4 allalaadimist
4
odt

A-veregrupp

A-veregrupp · arenes elukooslustes, mis põhinesid põllumajandusel · täheldati esimest korda Idamaades ja Aasias · sealne inimene kasvatas teravilja ja tegles loomapidamisega · kõrge vastupanuvõime haiguste ja nakkuste suhtes · tulevad taimsete toitudega kõige paremini toime · sageli on mao happesus liiga madal, mis võib tekitada kroonilist mao limaskesta põletikku...

Bioloogia -
9 allalaadimist
4
doc

Juust

Tartu Kutsehariduskeskus Toitlustus ja majutusosakond Iseseisev töö Juust Tartu Juust Ajalugu. Legendi järgi leiutas juustu üks araabia kaupmees, kes läks kaameliga kõrberetkele, lambamaost paunas kaasas päevanorm piima. Õhtuks olid kuumus ja selle loksutamine, lambamaos sisalduvad ensüümid muutnud piima tahkeks kohupiimaks....

Toiduainete õpetus - Kutsekool
15 allalaadimist
6
docx

Juustu nimetused -Selver

Camembert natural 14.58 100g toodet sisaldab (President) keskmiselt: Energiat 357kcal/1476kJ, valke 17,0g,...

Toitumisõpetus - Eesti Maaülikool
13 allalaadimist
4
odt

Referaat virsik

Ta on luuvili, mis sarnaneb aprikoosiga, kuid on palju suurem. Virsik on 5­10 cm pikk ja kaalub keskmiselt 70­75 g. Virsikul on kaunis välimus ja mahlane meeldiva maitsega viljaliha. Virsiku pind on karvane, ühel küljel on madalam või sügavam vagu ja varrepoolses otsas süvend. Enamasti on koor rohekaskollane, erkkollane...

Tööõpetus - Põhikool
12 allalaadimist
9
doc

Erialane sõnastik

Koostanud: Ülle Schönberg TT12 A Aaloe - kasutatakse toidutööstuses enamasti mahla, millel on toniseerivad omadused. Adzika - on eriti levinud Gruusia lääneosas, kus on rohkem Türgi mõjutusi. Serveeritakse peamiselt grillitud liha juurde. Aedmaasi...

TOIDUAINETE SENSOORSE... -
8 allalaadimist
9
xlsx

Tosca kattega

Pagari- ja kondiitritoodete tehnoloogiline kaart TOOTE NIMETUS Tosca-kattega õunakook kamabiskviidiga KOGUS 8 portsjonit KAAL 1,450 BRUTO NETO KOOND KOOND...

Arvestus ja Aruandlus - Kutsekool
12 allalaadimist
16
docx

Juustutehnoloogia

Juustu tähtsaim koostisosa. Juust on kontsentreeritud ja pika säilivusajaga piimatoode, mille põhikomponentideks on valk ja rasv.Valminud juustudes on suur osa valkudest ensümaatiliselt hüdrolüüsitud lühemaahelalisteks ühenditeks, nagu polüpeptiidid, oligopeptiidid ja aminohapped. Juustu võib nimetada valgukonsentraa...

Tehnomaterjalid -
62 allalaadimist
3
docx

Piimatooted

Piimatooted · täisväärtuslik toiduaine, mis sisaldab kõiki inimesele vajalikke toitaineid ja stimuleerib nende omastamist teistest toiduainetest. · Piimas on keskmiselt vett 87,5%, mis on keskkonnaks, kus on lahustunud kõik teised koostisosad. · Rasva on lehmapiimas 2-6 % · Piimavalgud on täisväärtuslikud valgud, sest nad sisaldavad kõiki organismile vajalikke aminohap...

Toiduaine õpetus - Kutsekool
2 allalaadimist
17
doc

Kohupiimade valmistusviisid, valgu sisalduse määramine kohupiimades

KOOL KOHUPIIMADE VALMISTUSVIISID JA VALGU SISALDUSE MÄÄRAMINE NEIS Uurimistöö Tallinn 2013 1. SISUKORD 1. SISUKORD.............................................................................................................................2 2. KOHUPIIMADEST ÜLDISELT...

Keemia - Keskkool
6 allalaadimist
180
ppt

Toiduainete õpetus

TOORAINETE ÕPETUS PIIM PIIMATOOTED Toorpiim "Terve piim" tuleb vaid tervelt loomalt Looma tervis oleneb sellest, kuidas teda toidetakse Tervislik loomasööt pärineb vaid puhtast ja tervest keskkonnast Piima? Toorpiim Toorpiim on töötlemata piim ning tema biokeemiline koostis - vitamiinid, ensüümid, rasvakerakesed - on säilinud muutumatul kujul Tema riskifaktoriks on e...

Toitlustusettevõtete... - Kutsekool
11 allalaadimist
6
rtf

Pasta ja riisi põhimõtted

Ka sobib pasta nii vanadele kui väikelastele ning nii üksikule inimesele kui suurperele, sest korraga valmistatava pasta kogust piirab vaid anuma suurus a. pastatoode lisandina Juust, eeskätt parmesan, lausa peab pastaroas olema. b. pasta salatisse Pastasalatites kasutage fetajuustu või mozzarellat, hästi sobivad kodujuustud ja ricotta c. pastaroog põhiroana (ühe näite põhjal) Kodune pastaroog tomati -Parmesanikastmega (http:www.tallegg.eeretseptid_pohiroadkodune-pastaroog- tomati-parmesanikastmega) 5. Nimeta mõningaid riisisorte. Basmati,Jasmiiniriis ,Valge riis,avorio riis,kiirkeeduriis 6. Riisi keetmise põhimõtted ja erisused (+ohud): Kuumuta laiapõhjalises potis veidi õli või võid, (soovi korral prae selles veidi hakitud sibulat). Lisa riis ja kuumuta s...

Toit ja toitumine -
6 allalaadimist
Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun