Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Ricotta - kohupiim kg 0,063 0,063 0,500 0,500 Toorjuust kg 0,025 0,025 0,200 0,200 Piim l 0,025 0,025 0,200 0,200 Vanillikastmepulber kg 0,006 0,006 0,050 0,050 Sidrun kg 0,005 58 0,002 0,043 0,018 Õun kg 0,038 30 0,026 0,300 0,210 Või kg 0,010 0,010 0,080 0,080 Mandlilaastud kg 0,004 0,004 0,030 0,030 Sarapuupähkel kg 0,004 0,004 0,030 0,030 Mandlid kg 0,004 0,004 0,030 0,030 Rõõsk koor 35% l 0,019 0,019 0,150 0,150 Kokku 0,230 1,836
Ricotta - kohupiim 0,500 0,500 0,500 Toorjuust 0,200 0,200 0,200 Piim 0,200 0,200 0,200 Vanillikastmepulber 1 pakk 0,050 0,050 Sidrun 0,5 tk 0,043 58 0,018 Õun 0,300 0,300 30 0,210 Või 0,080 0,080 0,080 Mandlilaastud 0,030 0,030 0,030 Sarapuupähkel 0,030 0,030 0,030 Mandlid 0,030 0,030 0,030 Rõõsk koor 35% 0,150 0,150 0,150
Ricotta on veidi teralise konsistentsiga, maheda ja magusapoolse maitsega toode.
Ricotta on Itaalia päritolu valmimata juust, mida valmistatakse vadakust.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun