· Number märgi sees näitab kõrgeimat temperatuuri, mida tohib kasutada. · Joon märgi all tähendab, et eset tuleb pesta ettevaatlikult. · Kaks joont märgi all näitavad eriti ettevaatlikut pesu Pesumärgid Veepesu on lubatud, kuid ei ole täpsustatud, kuidas pesta Veepesu lubatud kuni 40 kraadises vees. Ka tundmatu koostisega kanga pesutemperatuur Veepesu lubatud kuni 60 kraadises vees, masinpesu programm õrnale pesule Veepesu lubatud kuni 60 kraadises vees Veepesu lubatud maksimumtemperatuuril, masinpesu programm õrnale pesule Veepesu lubatud maksimaalne temperatuur, masinpesu põhiprogramm Lubatud ainult käsipesu, masinpesu kahjustab toodet Veepesu keelatud. Number märgi sees näitab kõrgeimat pesuvee temperaruuri, mida tohib kasutada. Joon märgi all näitab, et eset tuleb pesta ettevaatlikult, kaks joont märgi all näitavad ...
Aroomiteraapia Referaat Sisukord Sisukord..........................................................................................................................................................................1 Mis on aroomiteraapia? ..................................................................................................................................................2 Aroomiteraapia ajaloost..................................................................................................................................................2 Kuidas aroomiteraapia toimib?...................................................................................................................................... 3 Aroomid stressi vastu..................................................................
Avinurme Gümnaasium 10.klass Geograafia PORTUGAL Koostaja:Katrin Kõre Juhendaja: Ene Lüüs 2009/2010 1 SISUKORD Sissejuhatus.........................................................................................................................3 Üldandmed........................................................................................................................4-5 Riigivorm.........................................................................................................................6-11 Majandus.........................................................................................................................12-14 Tootmisviis........................................................................................................................15 Asend..............................