Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge

palun aidake mul kirjutada motivatsioonikiri politseiakadeemiasse sisseastumiseks

K&V >> Kategooriata | Akadeemiline | 0 punkti | 412 vaatamist |
10 punkti
Vastuse lisamiseks pead sisse logima










Tead vastust? Vasta küsimusele
Vastuseid: 5 | Hääli: 5
Tutvustage ennast ja oma tausta. Kirjeldage oma haridus- ja töökogemust, samuti oma isikuomadusi, mis võivad olla kasulikud politseinikuks saamisel, näiteks head suhtlemisoskust, analüütilist mõtlemist ja vastutustunnet.

Kirjeldage oma huvi politseitöö vastu ja miks soovite selle karjääri poole püüelda. Kas teil on olnud mingeid isiklikke kogemusi või sündmusi, mis on teie huvi politseitöö vastu tugevdanud? Miks olete kindel, et olete sobiv kandidaat?

Selgitage, millised on teie tugevused ja nõrkused ning kuidas need võivad mõjutada teie tulevikku politseitöös. Näidake, kuidas olete oma nõrkusi parandanud ja oma tugevusi arendanud.

Kirjeldage, kuidas olete valmis pühenduma akadeemiale ja politseitööle. Rõhutage oma motivatsiooni ja kirge politseikarjääri vastu ning kuidas olete valmis võtma vastu väljakutseid ja ületama takistusi.

Selgitage, millised on teie lühiajalised ja pikaajalised karjäärieesmärgid politseinikuna ning kuidas akadeemia saab teid nende eesmärkide saavutamisel aidata.
Hea politseiakadeemia vastuvõtukomisjon,

Kuna olen alati tundnud tugevat kutsumust aidata ja kaitsta teisi ning olen sügavalt pühendunud avaliku turvalisuse tagamisele, siis soovin taotleda sisseastumist politseiakadeemiasse.

Olen alati olnud huvitatud õiglusest ja seaduste kaitsest ning usun, et politsei amet on ideaalne võimalus rakendada oma väärtusi ja teha vahet oma kogukonnas. Ma olen veendunud, et politsei amet on väga vastutusrikas ja nõuab kõrgetasemelist eetikat, professionaalsust ja meeskonnatöö oskusi. Olen kindel, et minu tugev iseloom, suhtlemisoskus ja võime rasketes olukordades kainelt mõelda ja tegutseda aitavad mul selles ametis edukas olla.

Olen omandanud varasemalt erinevaid oskusi ja teadmisi, mis on minu arvates väärtuslikud politsei ametis. Ma olen osalenud vabatahtlikuna kogukonna turvalisuse ja heaolu edendamisel ning omandanud olulisi kogemusi suhtlemisel ja koostööl erinevate inimestega. Lisaks olen omandanud kõrghariduse, mis on mulle andnud tugeva aluse analüütiliseks mõtlemiseks, probleemide lahendamiseks ning kõrgetasemeliseks enesejuhtimiseks.

Olen kindel, et politseiakadeemia pakub mulle väljakutseid ja võimalusi oma oskuste ja teadmiste laiendamiseks. Mulle meeldib õppida uusi asju ja arendada ennast ning ma usun, et politseiakadeemia annab mulle selleks suurepärase võimaluse. Ma olen valmis pühendama end täielikult oma õpingutele, et saavutada oma eesmärgid ja olla parim võimalik politseiametnik.

Loodan, et minu kirjeldatud põhjused ja taust annavad teile parema ülevaate minu motivatsioonist ja sobivusest politseiakadeemiasse. Tänan teid võimaluse eest kandideerida ja ootan huviga võimalust osaleda vastuvõtuprotsessis.

Parimate soovidega,
[Teie nimi]

Kindlasti muuda ära kohad, mis sinu kohta ei käi, aga põhimõtteliselt midagi sellist võiks olla.
Eriti oluline on, et sa oleksid selles kirjas aus. Ära ilusta ega luuleta midagi kokku. Valel on lühikesed jalad - see tuleb hiljem välja. Kirjuta oma soovidest,plaanidest ja mida sa oled teinud, et su unistused täituksid.



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun