Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge

Ökoturismi nõrkused?

K&V >> Turism | Akadeemiline | 0 punkti | 1289 vaatamist |
- [Postitus on kustutatud] -
Vastuse lisamiseks pead sisse logima










Tead vastust? Vasta küsimusele
Vastuseid: 22 | Hääli: 0
0 eksklusiivsus ,projektide arendamise hind , mitmekülgne turundus - SvetlanaSem
17:44 03/05/2017 +1 -1
Samblasupi keetmine ja see turistile maha müüa, ning sisse sööta. Hundinuia madratsid, pilliroo joogikõrred, tuulemuusika linnulauluga, tualettpaberi asendamine vapsikupesakupli materjaliga, turist ise loodusest korilase kombel toitu varumas ja sellest toitumas.
Vetikamütsid saunaleili nautlejaile, ahvatlevad menüüd kartulikoore-marjakesta-kalaleeme supp, õunakooretee, vaarikavarre ja mustasõstrapunga tee, lõkketule süütamine tohuga. Jne
Ökoturism – suundumus turismimajanduses, mis teadlikult väärtustab ja arvestab ümbritseva looduse ja keskkonna ning kohaliku inimkogukonna vahel pikaajaliselt väljakujunenud suhteid ning püüab selles eluruumis heaperemehelikult majandades tõsta kohalike elanike heaolu.
inimesed ei ole ökoturismist eriti teadlikud, kuna see ei ole veel nii laialt levinud.
kindlasti oma osa mängib ka hind, mis on kindlasti kallim, kui mõni teine turismivaldkond.
Ökoturism – suundumus turismimajanduses, mis teadlikult väärtustab ja arvestab ümbritseva looduse ja keskkonna ning kohaliku inimkogukonna vahel pikaajaliselt väljakujunenud suhteid ning püüab selles eluruumis heaperemehelikult majandades tõsta kohalike elanike heaolu.
khvutdcytcy yf yfytdtfgg yfd7fuhuyfvytf yff76f86t87f76 fd7d5dfiugytdrd t7td56d65 7rf6yf67ds4g6d56e

bgydrduy
vastutustundlik reisimine , mis toetab loodus- ja kultuuripärandi säilimist ningkohalike elanike heaolu. Ökoturismi all mõistetakse eelkõige väljaspool otseseid turismirajatisi aset leidvaid tegevusi ja mõjusid
Vastandudes tava- ehk massiturismile on ökoturismile omased väiksem maht ja tundlikkus, taotluseks on reisijate teadmiste ja kultuurilise mõistmise suurendamine.
1 See ei pea nii jääma! - Ilves0103
07:58 20/10/2016 +1 -1
Ökoturismi nõrkused osutavad ka sellele, et aina suurenev turism puutumata kultuuriga piirkondadesse või ökosüsteemidesse võib neid alasid kahjustada. Turismireis põhjaliku planeerimiseta ja korraldamiseta võib ohustada reisisihtkoha keskkonda kuna turismi jaoks vajalik infrastruktuur võib hävitada ökosüsteemi.

Minu arvates võib ökoturism kohalikele kogukondadele negatiivset mõjuda, sest turistidelt saadav majanduslik kasu võib muuta poliitilist ja majandusliku olukorda. Selle tõttu võib piirkond muutuda turismist sõltuvaks ning panus kohalikesse majandussektoritesse väheneb.

Ökoturism ei ole nii populaarne inimeste seas. Kindlasti tuleb levitada teavet ning algatada erinevaid projekte, et inimestele rohkem ökoturismi tutvustada.Iga paik ei sobi ökoturismi arendamiseks.Turistide arv on sageli piiratud, tuleb silmas pidada piirkonna taluvusvõimet.



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun