Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge

"mozarella" - 4 õppematerjali

thumbnail
5
docx

Juust on suurepärane toiduaine.

Juust on suurepärane toiduaine, mis juba paari paksema, niisama sõrme vahelt söödud viiluna või leivakattena rahuldab tervelt poole organismi päevasest kaltsiumivajadusest, hulk teisi mineraalained ja vitamiine tuleb veel peale selle. Juustu säilitamine. Mõistlik on võimaluse korral osta juustu korraga vaid mõne päeva jagu, kuna pakendist väljavõetud juustu maitseomadused halvenevad kiiresti, pikemal hoidmisel tekib juustule aga pahatihti hallitus. Juust võtab hõlpsasti külge võõraid lõhnu ega talu liiga madalat temperatuuri. Kodus on juustu jaoks parim koht külmkapi köögiviljasahtel, kus temperatuur on 6­8 kraadi. On hea, kui samas ei hoita sibulaid (mis tegelikult ju külmkappi ei vajagi!) ega teisi teravalõhnalisi toiduaineid. Iga juustusort säilitage omaette karbis, kuhu pange ka tükk kokkukeeratud urbset köögipaberit, mis imab niiskuse ja aitab vältida hallituse teket; vahetage seda paberit sageli. Vahemere maadest pärinevaid juuste...

Kategooriata →
13 allalaadimist
thumbnail
6
ppt

Italienische Küche

Italienische Küche Katri-Helena Kaasik 11a. Welche lebensmittel werden bevorzugt Tomate Blumenkohl Pilze Schinken Olive Käse Die Besonderheiten der italienische küche · Essgewohnh eiten · Früchstück · Mittagsessen 13 Uhr · Abend · 8-9 am abend Pizza Italienische Menüfolge · Vorspeise (Parmaschinken mit Melone, Mozarella mit Tomate, Meeresfrüchte ) · Hauptgang Spaghetti (Nudelgericht, Risotto, Pizza, Fisch) · Nahspeise (Tiramisu, Eis, Pudding, Obsalat, Kuche) Tiramisu Das Rezept für Lasagne · Lasagneplatten · 300gr Hackfleisch · Olivenöl zum braten · 1 Zwiebel · 2 Knoblauchzehen · 1/8l Rotwein · Basilikum und Petersilie

Keeled → Saksa keel
14 allalaadimist
thumbnail
10
doc

HINNAPAKKUMINE TÖÖ- JA PUHKEVÄLJASÕIDUKS KURESSAARE LINNAHOTELLIS

16:00 kohv/tee jäävesi Õhtusöök Seentega küpsetatud 7 19,90 139,90 19:30 maisikana kartuligratääni ja koorese estragonikastmega Küpsetatud õunad karamellikastme ja vaniljejäätisega 24/05/14 Eelroog: kolme tomati 7 29,00 203,00 Pidulik õhtusöök salat Mozarella juustuga veiniga Pearoog: grillitud 20:00 pardirind safranipirniga ja kirsi-punaveinikastmega Dessert: mango panna cotta passionikastmega Vein: Ruby Fine Port, Calem, Portugal 8 cl/ in Maksumus kokku: 743,30 LISATEENUSED Üritus Aeg Koht Hind 1 in Arv Maksumus

Turism → Majutus
11 allalaadimist
thumbnail
20
xlsx

Toiduainete kilohinnad

hirss kg 1,1 Hoi Sin kaste kg 7,1 hõbeheigifilee kg 3,2 india pähkel kg 7,6 ingver kg 1,5 jahu kg 0,43 jahvatatud muskaatpähkel kg 24,28 jogurt kg 1,08 juust kg 4,69 juust Fetaki kg 3,43 juust Mascarpone kg 8,6 Juust Merevaik kg 3,35 juust Mozarella kg 6,6 jõhvikad kg 4,61 jääsalat kg 2,4 jäätis kg 4,35 kaalikas kg 0,82 kabi kg 3,72 kaerahelbed kg 1,11 kaerajahu kg 0,73 kaeraklii kg 1,5 kakao kg 5,5 kakaovõi kg 12 kakao Nesquick kg 4,51

Logistika → Laomajandus
20 allalaadimist


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun