Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi
☰
Ülikool
Kutsekool
Keskkool
Põhikool
Telli VIP
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale
LOE EDASI
Mida tähendab valgu küpsemine?
K&V
>>
Bioloogia
| Keskkool | 5 punkti | 2798 vaatamist |
13:08 16/02/15
Ketriin19
- [Postitus on kustutatud] -
Vastuse lisamiseks pead
sisse logima
Tead vastust?
Vasta küsimusele
Vastuseid:
6
| Hääli:
0
oleinimene
0
55–60 ºC juures kondenseerub toote pinnale veeaur, valgud hakkavad kalgenduma ja taignakule moodustub elastne kile.
16:05 23/02/15
erikoninimene
0
inimene on väga gey
16:01 19/06/15
MidagiSulle
0
60 ºC juures kondenseerub toote pinnale veeaur.
55–60 ºC juures kondenseerub toote pinnale veeaur, valgud hakkavad kalgenduma ja taignakule moodustub elastne kile.
15:44 18/01/16
betibeti
0
55–60 ºC juures kondenseerub toote pinnale veeaur, valgud hakkavad kalgenduma ja taignakule moodustub elastne kile.
18:38 25/01/16
kris7iina
0
valgu denatureerumine
10:01 22/06/16
Crissuuuuu
-1
55–60 ºC juures kondenseerub toote pinnale veeaur, valgud hakkavad kalgenduma ja taignakule moodustub elastne kile.
19:31 09/10/16
Registreeri ja teeni
10 punkti
Nõustun
reeglitega
Sisene Facebook'ga
Sisene Google'ga
Sisene LinkedIn'ga
Konto olemas? Logi sisse
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe
üldtingimustega
Nõustun