............................................................................................................... 3 1.Asukoht.................................................................................................................... 4 2. Tegevus praktikal.................................................................................................... 5 2.3 Töövahendid ja nende kasutamisest..................................................................6 3. Numbritubade koristusplaan................................................................................... 7 4. Ettevalmistus koolist praktiliseks tööks...................................................................8 5. Iseenda hindamine.................................................................................................. 8 6. Mida uut ja huvitavat praktikal õppisid? Kas juhendati ja õpetati piisavalt?............8 7.Arvamus praktika ettevõttest..................................................
Järvamaa Kutsehariduskeskus Kodumajandus KM21 Kodumajanduse erialased terminid Juhendaja: Maire Jürjen 2016 1. Aerolatte- väike patareiga töötav vispel, kasutatakse piima vahustamiseks 2. ala Carte- tellitavad road restoranis; valmistusviisilt keerukamad ja luksuslikumad kui nn päevaroad 3. al dente- Itaaliakeelne termin makaronide ja riisi õige küpsusastme kohta keetmisel (pehme, aga hakkab kergelt hambale vastu) 4. aniis- aniis on hariliku aniisi seemnetest saadav vürts 5. antrekoot- antrekoot on veise seljatükist ribikondi vahelt lõigatud steek paksusega umbes 2 cm 6. aseptika- puhastamine ja tegutsemine viisil, mis väldib mustuse edasi kandumist, sattumist puhastele pindadele ja tagab mustuse kokku korjamise 7. aspikk- kange, selge ja hästi tarretuv hele puljong, mida kasutatakse tarrendise roogade valmistamiseks 8. a...
sügavpuhastuseks, hooldamiseks ja poleerimiseks 44. kontsentraat - tihkestatud v rikastatud aine 45. koristamine - siseruumides toimuva mustsue eemaldamine, korrastamine, pindade kaitsmine ja hooldamine, nii et nende määrdumine ja hooldusvajadus vähendevad. 46. koristusaine - pindade puhastus-, kaitse - või hooldusaine 47. koristusmeetodid - tuulutamine, korrastamine, kaitsmine, puhastamine ja hooldamine 48. koristusplaan - plaan, mis näitab mida, millega, kuidas ja kui sageli puhastada 49. koristustarvik - töövahendi üldnimetus 50. korrastamine - üldmuljet rikkuva segaduse eemaldamine ja esemete täiendamine või oma kohale tagasi asetamine 51. kulebjaaka - piklik, pealt lahtine või kinnine, erinevate täidistega pirukas. Pärineb Vene köögist 52. lasanje - Itaaliast pärit vormiroog. Põhikomponentideks on pastataignast
(arvestatud) SUURPUHASTUS Töö õppematerjaliga Enesekontrollitest Suurpuhastustööd Suurpuhastuse Hindeline test, planeerimine, Koristustarvikud Ruumide koristamine koristusjuhendid, Ülesanne, Koristusjuhendid Vaipade puhastamine Koristusplaan, Hinne Vaipade puhastamine Ülesanne Koristusplaani koostamine PINDADE Osalemine foorumis Foorum õppefilmi KAITSEMEETODID analüüs, (arvestatud) Töö õppematerjaliga Puitpindade kaitsmine Hindeline test, Pindade kaitsmine Hooldusmeetodid Kivipindade kaitsmine Põrandakatete puhastus-