Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjaleLOE EDASI
0
Impact negatively on the oxidative stability criminating against meat that has turned of muscle lipids and lead to the development brown in color (Hood and Riordan 1973; of undesirable flavors (Rhee and Ziprin 1987; Morrissey et al. 1994). It is because of Estevez and Cava 2004). The breakdown such sensory quality changes in fresh meat products of lipid oxidation have been associ-
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk). Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).
Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu! Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.