Tahad USA Amazonist või mõnes muust online poest osta, kuid nad ei saada Eestisse? Osta läbi Shipito! Tee tasuta konto Sulge
Facebook Like
Küsitlus
Add link

"houde" - 1 õppematerjal

1168
pdf

Liha töötlemine

1999. The effects Effects of fleece soiling and skinning method on the of hot water pasteurizing treatments on the appear- microbiology of sheep carcasses. Veterinary Record ances and microbiological conditions of beef carcass 140(22):570–574 sides. Food Microbiology 16(3):281–289. Hardin, M. D., G. R. Acuff, L. M. Lucia, J. S. Oman, Gill, C. O., F. Dussault, R. A. Holley, A. Houde , T. and J. W. Savell. 1995. Comparison of methods for Jones, N. Rheault, A. Rosales, and S. Quessy. 2000. decontamination from beef carcass surfaces. Journal Evaluation of the hygienic performances of the pro- of Food Protection 58(4):368–374. cesses for cleaning, dressing and cooling pig carcasses Hippe, C. L., R. A. Field, B. Ray, and W. C. Russell. at eight packing plants. International Journal of...

Inglise keel - Tallinna Tehnikaülikool
11 allalaadimist


Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun