Tahad USA Amazonist või mõnes muust online poest osta, kuid nad ei saada Eestisse? Osta läbi Shipito! Tee tasuta konto Sulge
Facebook Like
Küsitlus
Add link

"hostetler" - 1 õppematerjal

1168
pdf

Liha töötlemine

Numerous studies have demonstrated in sarcomere length may also impact the that muscles with longer sarcomeres have postmortem proteolysis responsible for the lower resistance to shearing than those aging tenderization of meat. with shorter sarcomeres (Herring et al. 1965; Herring et al. 1967; Hostetler et al. 1972; Nonenzymatic Mechanisms of Marsh and Carse 1974; Smulders et al. Aging Tenderization 1990; Wang et al. 1994). Past data has reported that sarcomere length does not Since there is nearly universal agreement that impact postmortem proteolysis and that the aging reduces meat toughness in all but sar- negati...

Inglise keel - Tallinna Tehnikaülikool
11 allalaadimist


Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun