Kokanduseriala võõrsõnastik
Erialane võõrsõnastik
Bakaalkaup- toidukaup.
Barista- kohvibaarmen.
Beauf- veiseliha tatra moodi, roog toorest hakklihast.
Beurre blanc- prantsuse võikaste.
Bitkii- ümmargune hakkkotlet.
Bocconcini- värske Mozzarella pallid.
Bor- peeti sisaldav hapu köögivilja- ja lihasupp, Ukraina rahvustoit.
Borokk- peedivedelikuga punaseks värvitud liha-v köögiviljaleem.
Botvinja- kaljast, kalast ja aedviljast külm supp, millele lisatakse vähikaelu või krabitükikesi.
Bouillabaisse- kala- ja mereannisupp.
Brasserii- õllerestoran, õllebaar.
Brie- hallitusjuustusort.
Brokoli- kapsa teisend.
Brõnsa- lambapiimjuust.
Brändi- veini destilleerimisel saadud kange, konjakiga samaväärne alkohoolne jook.
Brülee- vedeldatud pruunsuhkur magustoitude maitsestamiseks ja katmiseks.
Brüsseli kapsas- rooskapsas.
Bubert- piimast,jahust või mannast, suhkrust valmistatud ja vahustatud munadest magustoit.
Bulett- lihapall ka juurvilj...