Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Otsingule "anjos" leiti 1 fail

1168
pdf

Liha töötlemine

In Research Advances in the Quality of Meat Roncalés, P. 2007. Additives. In Handbook of Fermented and Meat Products, edited by F. Todrá. Trivandrum, Meat and Poultry, edited by F. Toldrá. Ames, Iowa: India: Research Signpost. Blackwell Publishing. Talon, R., S. Leroy-Setrin, and S. Fadda. 2002. Bacterial Roseiro, L., C. Santos, M. Sol, M. Borges, M. Anjos , H. starters involved in the quality of fermented meat Gonçalvez, and A. Carvalho. 2008. Proteolysis of products. In Research Advances in the Quality of Painho de Portalegre dry fermented sausage in rela- Meat and Meat Products, edited by F. Toldrá. tion to ripening time and salt content. Meat Science Trivandrum, India: Research Signpost. 79:784–794. Talon, R...

Inglise keel - Tallinna Tehnikaülikool
9 allalaadimist
Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun