Plaanid puhkusele minna? Võta endale majutus AirBnb kaudu ja saad 37€ kontoraha Tee konto Sulge
Facebook Like

Otsingule "anglaise" leiti 8 faili

13
doc

TERMINID MAASTIKUARHITEKTUURI AJALOOST

Maastikuarhitektuuri ajalugu 1 Sügis 2008. a TERMINID MAASTIKUARHITEKTUURI AJALOOST aatrium (ld. átrium < ater must, pime) vanaroomas tubadega ümbritsetud elamu pearuum suure valgusavaga laes (=compluvium); selle all põrandas bassein vih...

Ma ajalugu - Eesti Maaülikool
43 allalaadimist
4
doc

Prantsuse keele konspekt

Prantsuse keel SÕNA TÄHENDUS 1 Mais Aga 2 Et Ja 3 La me´re Ema 4 La te`te Pea 5 La caise Tool 6 Re´pe´ter Kordama 7 Regarder Vaatama 8 Demander...

Prantsuse keel - Keskkool
85 allalaadimist
16
ppt

Kreemid

KREEMID (Bavaroises) Kristel, Geidy, Liis Liigitatakse valmistamise järgi: · Muna-piima seguta kreemid · Muna-piima seguga kreemid Valmistamisel kasutatakse tarrendaineid. Tarduvad serveerimisnõus või külma veega niisutatud vormis. Enne serv. võetakse vormidest välja, hoitakse serveerimiseni külmikus. Serv. temp. 10-14 °C Lisandid Tarretis, jäätis, puuviljad, marj...

Toiduvalmistamine - Kutsekool
38 allalaadimist
6
pdf

Prantsuse keele algajate sõnavara

LE VOCABULAIRE (lö vokabüleer) ­ SÕNAVARA Bonjour! ­ bozuur - Tere päevast ! Bonsoir! ­ bosuaar ­ Tere õhtust ! Je m'appelle ... - zö mapell ... - Minu nimi on ... Il s'appelle ... - il sapell ... - Tema nimi on ... Je suis ... - zö süi ­ Mina olen ... Je suis estonien. ­ zö süi-z- estoniä ­ Ma olen eestlane. Je suis estonienne. ­ zö süi-z-estonienn ­ Ma olen eestlanna. Moi, c'est ... - mua see ......

Prantsuse keel - Keskkool
48 allalaadimist
2
odt

MENÜÜ inglise keeles

Menu Starters Scallops & Oyster mushroom Herb cream, rye bread crumble, chanterelle veloute Duck liver & Autumn apple Stewed apples, apple mash, ginger syrup, nuts praline, yoghurt espuma...

Erialaline inglise keel - Kutsekool
19 allalaadimist
180
doc

Maastikuarhitektuuri ajalugu 2010

LOENGUD MAASTIKUARHITEKTUURI AJALOOST 2010 Õppematerjal maastikuarhitektuuri ning maastikukaitse ja ­hoolduse üliõpilastele Koostanud Kadi Karro AEGADE ALGUS NING VARAJANE MAASTIKUKUJUNDUS. Esimesed maastikud, nende areng. Varajased tsivilisatsioonid: Egiptuse ning Mesopotaamia (Babüloonia, Assüüria ja Pärsia) kultuurid ja maastikukujundus. VANA-KREEKAST KESKAJANI: Antiik-Kreeka linnaplaneerimine...

Maastikuarhitektuuri ajalugu - Eesti Maaülikool
30 allalaadimist
4
docx

Kulinaaria õpiku kordamisküsimused

Täitke tabel sobivate suppide nimetustega, valige toorained, kirjeldage supi valmistamist ja selle serveerimist. Sobiva supi Nimetus Toorained Valmistamine Supi valik serveerimine menüüs/ann a nimetus supile Eelroa supp Kevadine Kana-või Keeda köögiviljadest Serveeri...

Toiduainete õpetus - Kutsekool
9 allalaadimist
80
pdf

Ametkondlik kaitumine ja etikett


 Kohvi serveerimine on märguanne, et vastuvõtt hakkab umbes 20 minuti pärast lõppema. Lahkudes tänatakse võõrustajaid ja jäetakse hüvasti. Firmade juhid või volitatud isikud annavad märku, millal kavatsevad nemad külalisi vastu võtta. Hüvasti jäetakse vastuvõturuumis, sest etikett ei näe ette, et võõrustajad saadaksid külalisi ukseni.
 Lahkuda võib ka á l’anglaise (e.k inglise moodi), st hüvasti jätmata. Sel juhul saadetakse järgmisel päeval tänukiri, kimp lilli või visiitkaart märkega p. r. (pour remercier – et tänada).
 Püstijalavastuvõttude korraldamise 
muud võimalused 
 Lihtsalt kokteil
 Algusaeg kell 17, kestus 2–2,5 tundi. Pakutakse mitmesuguseid kokteile ja teisi alkohoolseid jooke. Kelnerid pakuvad suupisteid kandikutelt. Niisugust serveerimisviisi kasutatakse ka pr...

Sekretäritöö - Kutsekool
24 allalaadimist
Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

UUTELE LIITUJATELE KONTO MOBIILIGA AKTIVEERIMISEL +50 PUNKTI !
Pole kasutajat?

Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun