Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse Registreeri konto
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge

"Ettevõtte alluvushierarhia iseloomustus" - 1 õppematerjal

thumbnail
12
odt

SUURKÖÖGI PRAKTIKA ARUANNE

Klienditeeninduse korralduse analüüs: Klienditeeninduse korraldus oli korras, abikokk teab millal tuleb lõuna kuna nõud, söögiriistad ja tassid, ja kontrollima kas jätkub ja vaatama letti ja täitma seda. Mina isiklikult jäin selle klienditeenindusega rahule. 8 Ettevõtte alluvushierarhia iseloomustus : Alluvushierarhia skeem: Juhataja Abikokk peakokk Leeve Tuga Galja Kulemina Töötajate tööülesanded ja vastutus: Juhataja ja peakokka ülesanne on tellida kaupa, teha lõunaks koolilastele ja töötajatele toit valmis. Abikoka ülesanne on tooraine otsimine ja eeltöötlemine. Nõud, söögiriistad, tassid viia söögisaali ja pesta lauad ära....

Kokk
29 allalaadimist


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun