Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge

"quikstep" - 2 õppematerjali

quikstep on põimunud teiste moehulluse tantsudega nagu tšarleston, polka, castle walk.
thumbnail
10
doc

Standard tantsud

kõnnisammudest, mis muudavad tantsu peltnäha lihtsaks ja kergesti õpitavaks. Aegalse fokstroti muusika taktimõõt on 4/4.Taktis on neli lööki, neist esimene ja kolmas rõhulised. Muusika tempo on 28-34 takti minutis. Sobivamaks tempoks on 30 takti minutis. Fokstroti kui võistlustantsu tempo on 50 takti minutis. 7 Quikstep. Valss on pärit Inglismaalt(arenenud välja Ameerika tantsudes). Aastatel 1925-1926 tabas Lääne-Euroopat uus tantsuhullustus. Tsaarlstoni liigutuste kokkusulamine fokstrotiga andis uue seltskonna tantsu- quikstepi. Viimase loomise au omistavad paljud seltskonnatantsu ajaloo uurijad inglise tantsuõpetajale Frank Fordile. Quikstep on fokstroti kiirem variant. Quikstep on väga kiire ja hüplev tants. Loomulikult on aja

Tants → Tantsuõpetus
30 allalaadimist
thumbnail
5
docx

Võistlustantsu ajalugu Eestis alates esimesest maailmasõjast

Võistlustantsu ajalugu Eestis alates esimesest maailmasõjast. Võistlustants ehk tantsusport on spordiala, kus võisteldakse nn peotantsude tantsimises. Kümme tantsitavat tantsu jagunevad Ladina-Ameerika ja standardtantsudeks. Standardtantsud on aeglane valss, tango, Viini valss, aeglane fokstrott ja quikstep. Ladina-Ameerika tantsud on samba, tsatsa, rumba, Paso doble ja dzaiv. Amatööride rahvusvahelisi võistlusi korraldab Rahvusvaheline Tantsuspordi Föderatsioon (IDSF), elukutseliste tantsijate võistlusi Ülemaailmne Tantsu ja Tantsuspordi Nõukogu (WD&DSC). Aastal 1997 tunnustas Rahvusvaheline Olümpiakomitee võistlustantsu spordialana ning ISDFi rahvusvahelise spordialaliiduna. Võistlustansu võistlusetel jaotatakse tantsijad erinevatesse kategooriatesse, vanuse ja taseme klassi järgi

Ajalugu → Ajalugu
34 allalaadimist


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun