PacoJet jäätise- ja sorbeemasin
PacoJet
jäätise- ja sorbeemasin
Katrin Kõluvere
KK13 KE2
PacoJet
PacoJet võimaldab lihtsalt ja kiiresti valmistada
a' la carte toite:
•naturaalset jäätist
•sorbeed
•kastme- ja supipõhjasid
•värskeid maitseainesegusid.
•Mahutavus: 0,8...1,0 liitrit
•Töötemperatuur: -20° C
•1 portsjon 20 sekundiga
PacoJet
•Jäätise-ja sorbeemasin
•2 terasest nõud
nõu hoidik
•tihendiga kaas
• tera
•kaan
•pesurõngas
•spaatel
•pöörlev pesuhari
•loputusrõngas
terade komplekti abil saab Pacojetti kasutada ka kutteri,
hakklihamasina, mikseri ja visplina.
•kaheosaline tera: peenestab jämedalt liha ja kala (tartar, täidised
jms).
•neljaosaline tera: peenestab toorained (liha ja kala) peeneks
(terriinid, võided) või mousseedesse/ püreedesse (kastmed, ürdiõlid,
ürdivõid jne).
•visplitera: koore, munavalge, piimavahu, kokteilide vahustamiseks
PacoJet kasutamine ja puhastamine
http://...