Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge

"kookid" - 2 õppematerjali

thumbnail
10
docx

Probleemsituatsiooni analüüs: Organisatsiooni psüholoogia

[Type text] TTÜ Probleemsituatsiooni analüüs Organisatsiooni psüholoogia Valeria Prostjakova [Type the abstract of the document here. The abstract is typically a short summary of the contents of the document. Type the abstract of the document here. The abstract is typically a short summary of the contents of the document.] Mariliis on persoonalijuht käis, mis pakkub klientidele rahulik puhkus mugavuses väiksedes majades, samal ajal klintide jaoks on asub põhimaja, kus ka sauna. Kämpingus on 5 maja ja on küllalistel on võimalus kasutada grilli restoraani värskes õhkus. Kämpingus on 3 osakonda ja 30 töötajat. Kuna tegemist on väikse kollektiviga, täpsemad ülesanded on töötajatel ei ole, aga nad alati on valmis teise asemel midagi teha, näiteks koristajad alati võivad aidata grilli teha või kui kookid näevad, et mingi paberit vedeleb ...

Psühholoogia → Enesejuhtimine
24 allalaadimist
thumbnail
5
rtf

Tainatooted

Muretainast iseloomustab rohke rasva- ning jahusisaldus ning madal vedelikusisaldus. Muretainad ei kerki küpsemise ajal (kui ei ole lisatud kergitusaineid). Muretainast võib valmistada väga erinevaid tooteid näiteks kooke, küpsiseid, plaadikookide põhjasid, tordipõhjasid, korvikesi ehk tartalette suupistete tarbeks. · Pate brisee on soolased krõbedad tooted:quiche`id, tartaletid, barquette`id, kanapeed. · Pate a foncer - magusad pirukad ja kookid mahlaka täidisega, nt õuna- või mustikatäidisega. · Pate sucree ­ magusad tartaletid, barquette`id, flan`id, pirukad. · Pate sablee ­ magusad flan`id, tart`id. Muretaina põhiosad on nisujahu, või/margariin, enamasti ka muna või munakollane, ilma nende tooraineteta ei ole võimalik muretainast valmistada. Muretaina soolaseid tooteid võib maitsestada paprikapulbri, jahvatatud musta pipraga või köömnetega. Valmistamise meetodid on hakkimine või vahustamine

Toit → Toiduained
3 allalaadimist


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun