Kreemid
KREEMID
(Bavaroises)
Kristel, Geidy, Liis
Liigitatakse valmistamise järgi:
· Muna-piima seguta kreemid
· Muna-piima seguga kreemid
Valmistamisel kasutatakse tarrendaineid.
Tarduvad serveerimisnõus või külma
veega niisutatud vormis.
Enne serv. võetakse vormidest välja,
hoitakse serveerimiseni külmikus.
Serv. temp. 10-14 °C
Lisandid
Tarretis, jäätis, puuviljad, marjad,
siirupid, pähklid, mandlid, magusad
kastmed, küpsetised, ürdid,
nonparellid, marmelaad, vahukoor,
sokolaad.
Muna-piima seguta kreemid
Valmistatakse 35% koorest. Võib kasutada
kohvi, teed, sokolaadi, pähkleid, leiba,
marju, puuvilju.
Maitsestatakse: suhkur, vanill, ürdid,
essents, tsitruseliste koor, alkohol,
karamellsuhkur
Koor vahustada, lisades suhkrut ja vanilli.
Segada juurde toiduained ja
maitseained. Viimasena lisada
tarrendaine. Segada läbi, tarduma.
MUNA-PIIMA SEGUGA KREEMID
Kõige tavalisem muna-piima seguga
...