Kirsi-toorjuustutort
Kirsitoorjuustutort
Ammu pole saanud siia postitada ühtegi magusat retsepti, parandangi kohe selle vea ja pakun järgi tegemiseks ühe
maitsva ja lihtsa toorjuustutordi.
12 tk
Põhi:
150 g sokolaadiküpsiseid
50 g sulatatud võid
I Täidis:
450 g toorjuustu
2 muna
1 dl suhkrut
1 tl vanillsuhkrut
II Täidis:
500 g 20% hapukoort
0,5 dl suhkrut
1 tl vanillsuhkrut
Kate:
400500 g külmutatud või kompotikirsse
(1 dl suhkrut)
2 sl kirsilikööri või brändit
Purusta küpsised ja sega sulavõiga. Suru küpsisepuru küpsetuspaberiga vooderdatud 2426 cm lahtikäiva tordivormi
põhja.
Sega mikseriga omavahel toorjuust, munad, suhkrud ja vala küpsisepõhjale. Küpseta 200 kraadises ahjus 20 minutit,
tõsta ahjust välja ning jahuta vormis 30 minutit.
Sega hapukoor suhkrutega, tõsta toorjuustutäidise peale ja aja ühtlaselt laiali. Küpseta 200 kraadises ahjus 10
minutit. Hoia torti vähemalt 6 tundi kuni üleöö külmas
Kui kasutad sügavkülmutatud kirsse, siis ...