Kamaello retsept
Kamaello retsept
· 125g kama jahu
· 10g kakaod
· 50 g 38% rõõska koort, võib ka asendada hapukoorega
· 70-100g suhkrut
· 30g haput moosi
· Vaniljesuhkrut
· 100g võid
· 30g tükeldatud rosinaid
· 30g kuivatatud musti ploome, aprikoose
· Täidiseks terved jõhvikad, kookoshelbed või röstitud tükeldatud pähkleid-
paneerimiseks.
NB! Koolis jagasin kogused kahega, siis tuli umbes 25 pallikest.
Valmistamine:
· Pane kaussi kamajahu, kakao, suhkur, vaniljesuhkur, rõõskkoor, sulatatud või, moos ja
tükeldatud rosinad
· Sega ained omavahel (segu peaks olema nii paks, et oleks võimalik vormida kamapallid)
· Pane mass natukeseks ( u pooleks tunniks) külmkappi tahkuma
· Vormi kätevahel pallid ja pane igasse palli terve jõhvikas
· Paneeri kergelt röstitud ja tükeldatud pähklites või kookoshelvestes
· Hoia külmkapis või sügavkülmas
...