Mis maa toit?
Roa nimetus Rahvusköök Roa lahtiseletus
Lorrane`i pirukas Prantuse köök Peekoni, juustu, munade ja koorega täidetud lahtine
pirukas.
Foie gras Prantsuse köök Nuumatud hane või pardi maksast.
Pääsupesasupp Hiina köök Pääsupesade materjaliks kasutavad pääsukesed oma
süljega kokku kleebitud meriadru.
Kevadrullid Hiina köök Õhuke pannkook.
Tortelliinid Itaalia köök Pastatooted, mida täidetakse liha, juustu, kohupiima ja
spinatiga.
Minestrone Itaalia köök Köögiviljasupp.
Carpaccio Itaalia köök Veiseliha keeratakse rulli ja pannakse külma, hiljem
lõigatakse õhukesed viilud ja kaetakse erinevate
lisanditega.
Tiramisu Itaalia köök Magus vormiroog (muna, j...