Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge

"bluray" - 4 õppematerjali

thumbnail
9
doc

BluRay vs HDDVD

Tartu Ülikool Matemaatika-informaatikateaduskond Blu-ray vs HD DVD Koostaja: Allar Vallaots Juhendaja: Vambola Leping Tartu 2008 Sisukord Sisukord.................................................................................................................................. 2 Ajalugu.................................................................................................................................... 3 Formaatide sõda..................................................................................................................... 3 Kahe tehnoloogia võrdlus........................................................................................................ 4 Tabel 1: Blu-ray ja HD DVD võrdlus.........................

Informaatika → Informaatika standardid
26 allalaadimist
thumbnail
3
docx

AVCHD vs HDV - võrdlus

recording as a 1080i frame, and converting to 1080p when using the hdmi output. (My HDV equipment does the same, sends it to the tv as a 1080p signal over hdmi) The resolution is 1920x1080, so technically this would be a slightly sharper picture than the 1440x1080 that HDV records. My JVC camera has 4 compression settings. 5meg, 12 meg, 15 meg and a whopping 24 meg. The 3 lower bit rates are directly compatable with the AVCHD standard for optical disks, so disks made can directly be played on bluray players. The 24 meg format is over the spec for AVCHD, and can only be burned to real BDR disks, or transcoded to a lower bitrate for recording on conventional DVD-R media with compatability with blu ray players. Most editing software these days will handle both HDV and AVCHD formats. When I have done side by side tests comparing my AVCHD camera to my HDV cameras, I am hard pressed to see any real difference. They are very good. When it comes to editing, the

Informaatika → Arvutite lisaseadmed
33 allalaadimist
thumbnail
14
pptx

Arvuti riistvara

5400 kuni 15000 pööret minutis (p/m). CDROM CDROM (compact disc read only memory) ­ on tänapäeval laialt levinud välismälu. Tavalise CDplaadi puhul on võimalik seda ainult lugeda.CDRW puhul on ka ise võimalik plaadile kirjutada. CDplaadi lugemiseks sihitakse laserkiir plaadile, mis sealt tagasi peegeldub. Keskmiselt mahutavad CDplaadid 650700 MB infot. CDst järgmised põlvkonnad on DVD ja BLURAY ,mille mahutavused on CD plaadist mitu korda suuremad (vastavalt 4.7GB ja kuni 128GB) Videokaart Graafikakaart on arvutit ja monitori ühendav lüli. Monitor ise ei oska määrata, millise kvaliteediga pilti ta peab näitama, selle otsustab video ehk graafikakaart. Graafikaadaptereid esineb kas emaplaadile integreeritult või kaartidena, mis pistetakse vastavatesse pesadesse. Uuemad graafikaadapterid täidavad tarkvara abil ka videokiirendi funktsioone.

Filosoofia → Ärieetika
22 allalaadimist
thumbnail
8
docx

Televisiooni-, video- ja helitehnika I kordamisküsimused eksamiks

Valge tasakaal f. Mis seadistused mõjutavad kaameraga salvestatava pildi värvide eredust? Avanurk, neutraal halli filtri tarvitamine(ND), sensori tundlikkus 8. Salvestusformaadid ja andmekandjad: a. Mis on enamlevinud digitaalse video salvestusformaadid? MP4, MOV, MKV, AVI, MPG b. Mis on enamlevinud digitaalse audio salvestusformaadid? WAV, MP3, AAC, OGG, FLAC c. Mis on enamlevinud andmekandjad digitaalse audio ja video salvestamiseks ning levitamiseks? USB, SD, SSD, Bluray DVD, CD 9. Valgustamine: a. Milleks on vaja video/filmi tegemisel kasutada lisavalgus? Et tuua välja detaile;Et pilt oleks reaalsem;Võimaldada maksimaalse kvaliteediga keskkonna kättesaamist b. Mis on valguse temperatuur? Näitaja, millega iseloomustatakse meie ümber oleva valguse tonaalsus;Mõõdetakse kelvinites.Mida madalam, seda punasem-kollakam ja kõrgemal juba sinise poole. c. Mis on erinevate valgusallikate loomulik valguse temperatuur?

Tehnika → Tehnikaajalugu
4 allalaadimist


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun