Toorjuustukook kondenspiimaga
Toorjuustukook kondenspiimaga
See on tõeliselt mõnus kreemine toorjuustukook.
Parima tulemuse saad kasutades Philadelphia
täisrasvast toorjuustu, aga kui eelistad eestimaist,
sobivad väga hästi ka Farmi uued toorjuustud.
Kasutasin 20-cm läbimõõduga küpsetusvormi. Kui
kasutad suuremat vormi, küpseb kook 10-15 min
kiiremini, aga ei tule nii kõrge.
Kogus Koostis- ja maitseained
50 g Või
Selga kondenspiimamaitselised
0.5 pakki
küpsised
600 g Toorjuust (täisrasvane
Philadelphia või Farmi)
3 tk Muna
1 purk magus kondenspiim
Valmistusaeg:
Purusta küpsised, lisa sulatatud või, sega segi ja pane koogivormi põhja. Suru
lusikapõhjaga põhi tihedaks.
Vahusta toasoe toorjuust, lisa ükshaaval (toasoojad) munad, sega segi ja lisa kõige
lõpus kondenspiim. Vala juustukoogi sisu koogipõhjale.
Küpseta 160-kraadises ahjus 70 m...