Kategoorias kokk leiti 43 faili

Toit >> Kokk
kokk - teenindaja (erialaste teadmistega) 2) Kokaabi- koristaja (osaliste erialaste teadmistega) 3) Elektrik (kvalifitseeritud) 4) Vabatahtlikud abistajad (perekonnaliikmed/ head tuttavad)
10
pptx

KOKK

KOKK Eriala jaguneb: Dieetkokk Click to edit Master text styles Keetja Second level Kokk Third level Fourth level Laevakokk F...

Kokk -
7 allalaadimist
9
rtf

PRAKTIKA ARUANNE - Kokk

3 Ettevõtte üldine iseloomustus...........................................................................4 Restoran.........................................................................................................5-6 Pubi...

Kokk - Kutsekool
77 allalaadimist
2
docx

Eksami küsimused Kokk

Kirjelda külmtöötlemis meetodeid. · Külmutatud toiduainete sulatamine · Mittesöödavate ja saastanud osade eemaldamine · Erineva toiteväärtusega osade eraldamine · Toiduainetele ja pooltoodetele kuju andmine · Võtted mis kiirendavad järgnevat kuumtöötlemist ja muudavad maitset · Võtted mis muudavad toiduainete kvaliteeti 2. Kirjelda kuumtöötlemis meetodeid. · Toiduaine keetmine ·...

Kokk - Kutsekool
55 allalaadimist
4
pdf

KOKK I KUTSEEKSAM

VILJANDI ÜHENDATUD KUTSEKOOL Teenindusosakond Inna Raud KOKK I KUTSEEKSAM Aruanne Juhendaja:Ariaane Truu Viljandi 2013 1. MENÜÜ Eelroog : Kartuli-sibulapüreesupp praetud kukeseente ja friteeritud kartuli ribadega Pearoog : Mozzarellaga täidetud paneeritud sea välisfilee kõrvitsakoogi ja köögiviljakastmega Järelroog...

Kokk - Kutsekool
12 allalaadimist
1
docx

Praktika aruanne - toitlustusettevõttes

Praktika aruanne Millises toitlustusettevõttes olid praktikal? Olin Laekvere Põhikooli sööklas praktikal, ettevõtte tüüp on söökla, ettevõtte asukoht on Laekvere , avatud oleku aeg on 8.00 - 16.00. Kas on tagatud ettevõtte köögis tööhügeen ja tööohutus? Jah, kokad kandsid kokariietust, neil oli kokamüts, valge pluus, püksid ja sisejalanõud. Kokkadel olid küll peaka...

Kokk - Kutsekool
85 allalaadimist
6
docx

Koka praktika aruanne - Ettevõttepraktika restorani ja kohviku õppeköögis

Praktika aruanne Ettevõttepraktika restorani ja kohviku õppeköögis Maria Karajeva K109 Juhendaja: Katrin Jurs Tartu Kutsehariduskeskus 2012...

Kokk - Kutsekool
134 allalaadimist
4
doc

Koka 2. kursuse eksamiküsimused vastustega.

1) Kirjelda külmtöötlemismeetodeid Külmutatud toiduainete sulatamine, mittesöödavate ja saastunud osade eraldamine, köögiviljade koorimine, pesemine, sorteerimine. Liha puhul madala toiteväärtustega osade eraldamine, marineerimine, hakkliha valmistamine jne... 2) Kirjelda kuumtöötlemismeetodeid Keetmine rohkes ja väheses vees. Praadimine on kuumtöötlemine ilma vee või vett sisaldava aine juure...

Kokk - Kutsekool
170 allalaadimist
2
doc

Tööohutus kava

IDA-VIRUMAA KUTSEHARIDUSKESKUS KOOSKÕLASTATUD / valdkonnajuht/...

Kokk - Kutsekool
20 allalaadimist
18
docx

Toiduained ja selle liigitus

Rakvere Ametikool Iseseisev töö Toiduaineteõpetus Koostas: Geili Laasberg Juhendaja: Eha Raal Esimene osa Kuivainete ladu : 1) Maasikamoos 2) Pastatooted 3) Marineeritud kurk 4)...

Kokk - Kutsekool
22 allalaadimist
8
docx

Toitlustuse erialaga seotud tervise riskid, referaat

VILJANDI ÜHENDATUD KUTSEKESKKOOL KOKK Ave Kiiber TOITLUSTUSE ERIALAGA SEOTUD TERVISE RISKID Referaat Juhendaja: Ariaane Truu...

Kokk - Kutsekool
18 allalaadimist
2
docx

Millest võiks tuleneda rahvusköökide toidueripära

Toitlustamine Ave Kiiber Millest võiks tuleneda rahvusköökide toidueripära, Itaalia-, India-, Mehhiko köök Rahvusköökide toidueripära on kujunenud a...

Kokk - Kutsekool
10 allalaadimist
2
docx

Mina õppijana, Ave

Mina õppijana Mis on õppimine? Õppimine on suunatud tegevus, mille tulemusel leiavad õppija käitumises aset suhteliselt püsivad muutused. Õppimine ei piirdu vaid sellega, mis on koolipingis omandatud, vaid leiab aset juba ka millegi korduva läbitegemistel vilumuse suurendamisel, sügavatel läbielamistel või pingsal mõtlemisel. Õppimise põhisisuks on uute kogemuste. Õppi...

Kokk - Kutsekool
69 allalaadimist
9
docx

Maitseainete töö

PÄRNUMAA KUTSEHARIDUSKESKUS TOIDUVALMISTAMINE I ISESEISEV TÖÖ KAUBANDUSES MÜÜDAVAD MAITSEAINED JA NENDE KASUTAMINE TOIDUVALMISES Janika Lensment KK-12 Juhendaja: Heli Kruusamägi PÄRNU 2012 SISUKORD: Sissejuhatus Oma isesei...

Kokk - Kutsekool
13 allalaadimist
2
docx

Tänapäevane Eesti köök

Ave Kiiber Tänapäevane Eesti köök Ajad ja kombed muutuvad. Oleme nii mõndagi traditsioonilisest toidukultuurist tänasesse päeva kaasa endaga võtnud, üsna muutumatul kujul, samuti ka muudetul kujul. Lisaks on ka palju toite, mille oleme peaaegu unustanud ning on mitmeid toite mille oleme s...

Kokk - Kutsekool
22 allalaadimist
2
docx

Toidukäitlejale esitatavad nõuded, küsimused.

Ave Kiiber Toidukäitlejale esitatavad nõuded: 1. Käitleja vastutab käideldava toidu ning käitlemise nõuetekohasuse eest ja on kohustatud kasutama kõiki võimalusi selle tagamiseks. 2. Käitleja peab järgima toidu pakendil või saatedokumendil märgitud säilitamisnõudeid, mille määrab toidu tootja, töötleja, sealhu...

Kokk - Kutsekool
39 allalaadimist
23
doc

Pidulik lõunasöök sõbrannale

Tartu Kutsehariduskeskus Majutus ­ja toitlustusosakond PIDULIK LÕUNASÖÖK SÕBRANNALE Kokk I kutseeksami kirjalik aruanne Tartu 2012 Sisukord Menüü.......................................................................................................................................... 3 Menüü põhjendus...

Kokk - Kutsekool
71 allalaadimist
12
odt

KOKANA välismaale tööle

1 Riigi andmed...............................................................................4 2.Loodus...............................................................................................................6 3.Rahvastiku iseärasused......................................................................................9 4.Riigi majanduslik olukord.................................................................................10 5.Kokkuvõte.........................................................................................................11 6.Kasutatud kirjandus...........................................................................................12 Sissejuhatus Kokana välismaale tööle Ma sooviksin tööle asuda Soome. Soomes on palju linnasid ja külasid ,kus saab kokana töötada. Ma valisin Helsingi, kuna Helsingi on Soome pealinn. Helsingis on palju vaatamisväärs...

Kokk - Kutsekool
6 allalaadimist
6
odt

Praktika Tähetorni Hotellis

06.2014 kuni 04.07.2014 kokku 160 tundi.Praktika juhendaja oli Tarmo Laks ja suurem osa peakokk Diana.Minu tööülesandeks oli täita peakokka juhendid,nagu hommikusöögi ettevalmistamis tööd ja päevased ettevalmistus tööd.Õhtul sai aidata taldrikute garneerimisel ja väljastamisel.Praktika päev algas hommikul kell 8.15 ja lõppes õhtul(sest täpselt kella aega ei saa öelda,kõik päevad olid erinevad,kõik olenes tellimusest ja söögi gruppidest). Selles prakt...

Kokk - Kutsekool
8 allalaadimist
2
docx

Värske-kapsaskurgisalat

Toidu kalorsus Toidu nimetus:Värske-kapsakurgisalat Portsjoni kaal:100 Toiduain Kogus rasvad süsivesikud Toiduenergia valgud e kcal retsep nimetus tis...

Kokk - Kutsekool
6 allalaadimist
3
doc

Kokanduseriala võõrsõnastik

Barista- kohvibaarmen. Beauf- veiseliha tatra moodi, roog toorest hakklihast. Beurre blanc- prantsuse võikaste. Bitkii- ümmargune hakkkotlet. Bocconcini- värske Mozzarella pallid. Bor- peeti sisaldav hapu köögivilja- ja lihasupp, Ukraina rahvustoit. Borokk- peedivedelikuga punaseks värvitud liha-v köögiviljaleem. Botv...

Kokk - Kutsekool
29 allalaadimist


30 päevane VIP +50% ROHKEM

Telli VIP ja ole 30+14 päeva mureta

5.85€

3.9€

Oled juba kasutaja? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli?

Pole kasutajat?

Tee tasuta konto