Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Õlisi - määrab konsistentsi Viskoossus • vaike (tõrvi) Toimub +60 kraadi juures; Viskosimeeter - suurmas veeanumas • parafiini - muudab hapraks olev väiksem bituumeni anum, mille põhjas kuulklapiga suletav standartne ava (10 mm või 5 mm). • (asfalteeni) Mõõdetakse aeg sekundites 50 cm3 bituumeni läbivoolamiseks.
Õliseid puhas - dini. tuslappe ei tohi visata töökoja nurka hunnikusse, kus nad Ükskord aga saabub ikkagi aeg, mil enamik detaile on võivad ise süttida, vaid nad tuleb koguda tihedalt suleta- kulunud ja masin või agregaat muutub sõidukõlbmatuks.
Õlisisaldusega kaitse - ja hooldusainete kasutamisel – kasutatud lappide hävitamine õigel viisil (neil on isesüttimisoht). Kasutamise järel lapid pannakse suletult metallnõusse kus on vett.
Õliseid bukette on juba nime pärast keerukas õigesti kirjeldada. Õlinüansid on tihti tingitud ebapuhtusest, millest enamikku püütakse alkoholist eraldada juba destilleerimise käigus.
Õliseemned on tähtsad Hiina põllumajanduse, tarnijamaa söödav ja tööstuslikud õlid ja mis moodustab suure osa põllumajandussaaduste ekspordist.
Õlis – austeniit laguneb ja tekivad erinevad ferriidi ja tsementiidisegud.
Õlisse on sattunud vett, tuleb separaator tööle panna purifikaatorina.
Õlisurve on seda suurem, mida suurem on rataste takistus.
Õlisid on hea kasutada ka salatites.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun