Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse

Üks heategu päevas (6)

4 HEA
Punktid

Esitatud küsimused

  • Kuhu need hetked siis kaovad kes neid kogevad?

Lõik failist

Üks heategu päevas #1 Üks heategu päevas #2 Üks heategu päevas #3
Punktid 50 punkti Autor soovib selle materjali allalaadimise eest saada 50 punkti.
Leheküljed ~ 3 lehte Lehekülgede arv dokumendis
Aeg2008-10-19 Kuupäev, millal dokument üles laeti
Allalaadimisi 81 laadimist Kokku alla laetud
Kommentaarid 6 arvamust Teiste kasutajate poolt lisatud kommentaarid
Autor Dan Uvarov Õppematerjali autor
Kunagi võistluskirjandina osalenud teos gaidide poolt kuulutatud teemal "Üks heategu päevas".
Saavutanud auhinnalise koha.

Sarnased õppematerjalid

thumbnail
60
docx

Mõtteterad

Kui sul on tunne, et maailm on pööranud sulle selja, vaata edasi. Pea alati meeles tervitused, mis sa saad. Unusta vastulöök, märkused. Öeldakse, et HEADEL SÕPRADEL võib olla aegu, kui nad ei räägi omavahel. Siiski, sõprussuhe ei unune ealeski. Kohtudes on need sõbrad nagu oleks näinud viimati eile, hoolimata sellest, kui kaua pole näinud või kui kaugel nad teineteisest elavad. Kui oled nii õnnelik, et sul on vähemalt üks selline sõber, pane see oma seinale. Nad teavad keda mõtled. SADA MÕTET TEELE KAASA Võimatu on olla noor ja vanadega mitte vaielda. Üks ema võib saavutada rohkem kui sada õpetajat. Hari ennast ise ja püüa sellega ,mis sa oled ,teistele mõjuda. Teadmisi saab edasi anda ,elutarkust mitte. Kui te arvate, et haridus on kallis, proovige harimatust. Suure inimese suurust näeb sellest, kuidas ta kohtleb väikesi inimesi.

Kirjandus
thumbnail
31
doc

aforismid

põrgupäralt sa ei vääri mu parimaid külgi ! · Ma olen väike liivatera sinu suures liiva karjääris, mille kadumist sa tähele ei pane.Aga kui ma lendasin teise liivakarjääri, Panid sa mind tähele ja palusid et ma tagasi tuleksin, seda ma tegin, ja nüüd jälle see vana jant edasi ka läheb. Liivaterad kaovad, ja inimesed kaovad. Hoia neid ,kes sul veel alles on. ja ära lase neil olla see liivatera, mida sul tegelikult oleks vaja et üks kena liivaloss ehitada:) · Eile õhtul pimedas jalutades tundus nagu oleksin näinud sind, kuid see oli vaid prügikast . · Nutan ja naeran. Naeran ja nutan. Vaatan ja mõtlen. Mõtlen ja vaatan, kas ma saan ka kunagi õnne maitsta või pean päevast päeva kurbust tundma? · Armastus sünnib pilgus, kasvab suudluses ja lõpeb pisarates. · Mille järgi sünnipäevalast ära tunda? ta tipib ringi oma uutes Prada kingades,kannab Versace

Eesti keel
thumbnail
84
odt

Mõtteterad.

Sa võid ju niisama ka oma juhtmed pikaks venitada ja ajud koju jätta. Every girl is a princess,every blond is a queen! Sinusugustele makstakse tsirkuses - mine tee proovi ! Ma ei valinud sind oma parimaks sõbraks, lihtsalt nii juhtus . Ma ei valinud ka seda, et sinust ilma jääda, kuid ka nii juhtus. Äkki oli esimene kord viga ja me polnudki kokku määratud . vahemaa meie vahel ainult suurendab taas kohtumise rõõmu ! Kui seda teab üks on see saladus , kui mitu teab sellest terve maailm ! Mõtted, mida teistele ei räägi ongi saladused. Rääkisin sulle oma saladuse, sina rääkisid selle edasi. Haiget said kõige rohkem sina - sina purustasid sellega meie sõpruse. Kui sa ei suuda mu vigadega toime tulla, siis ei vääri sa ka mu häid külgi. Kuigi me nimetame teatud asju vigadeks, oleme südames õnnelikud,et neid vigu tegime. Vigadest pole kasu , kui neist ei õpita .

Kirjandus
thumbnail
9
odt

Aforismid

Kus pole puudu tahtest, seal ei tule puudu ka võimalustest. Hispaania vanasõna Õnnelik on see, kes enda laitmist kuuldes, võib seda enda parandamiseks kasutada! Shakespeare Intelligentsus on inimese omadus vähem ruumi võtta. M.Mikiver Ära tee teistele seda, mida Sa ei taha, et Sulle tehakse. O.Wilde Tarkus kuulub minevikule, tegevus olevikule ja rõõm tulevikule. Hiina vanasõna Olulised pole mitte asjad, vaid asjade mõte. Antoine de Saint-Exupéry Ükski heategu, olgu see kuitahes pisike, pole kunagi asjatu. Aisopos Lapsed peavad suurte inimestega väga kannatlikud olema. Antoine de Saint- Exupery Mitte ükski vihmapiisk ei pea ennast uputuse eest vastutavaks. Ei ole halvemaid, paremaid aegu, on ainult hetk, milles viibime praegu... Oleviku vigu näeme alles tulevikus. Aeg on kõige targem nõuandja. Ole ajaga kokkuhoidlikum kui rahaga, sest ajaga võib teenida raha, kuid rahaga ei saa osta aega. Eluraamatul ei ole kordustrükki!

Kirjandus
thumbnail
223
docx

Aforismid

ARMASTUS ! Sa ütled, et armastad mind, ma uskusin, kuid enam ei usu, sest see ütleb teeb mulle haiget. On sul nüüd kergem, kui said mulle haiget teha? Need, kes ei hooli ega armasta ei oska seda järelikult teha. Sa andsid mulle oma südamekujulise medaljoni ja laususid: Hoia seda nii nagu sina tahaksid, et sind hoiaks. Paljud kõnnivad üle su südame, aga on üks, kes sinna oma jäljed jätab. Mu armastuse garantii on igavene. Jumal andis meile kaks silma et näha, kaks kõrva et kuulda, kaks kätt et tunda, kuid miks andis Jumal meile ühe südame?Sellepärast, et teise me ise ülesse leiaks. lase end õhku, õhus on armastus! Väiksena mängisin tikkudega, sain vastu sõrmi, kuna see pidi valus olema, nüüd aga mängisin armastusega, isegi kui keegi ei keelanud oli see siiski valus. Armastus ühendab endas kõik inimese head omadused.

Kirjandus
thumbnail
14
odt

Aforismid

Kõik mis ei tapa, teeb vigaseks. Ma olen vormis. Ümmargune on ka vorm. Enne minuga kohtumist ei uskunud keegi, et põrgu on olemas. Põrka pannile pelmeen! Mõistus, äkki tuleksid koju? Hell was full... So im back! Mu elus on üks reegel mingeid reegleid polegi! Lapsed, mitu korda pean ma teile rääkima: ärge mängige kirvega! Taguge see endale pähe! Loll on see, kes vabandust ei leia. Ma ei ole hull, ma olen lihtsalt segiolemisega hästi kursis. Ärge öelge mulle, mida ma tegema pean, ja ma ei ütle teile, kuhu te minema peate. Tänaseid toimetusi ära viska homse, vaid ülehomse varna saad suisa kaks vaba päeva!

7. klassi ajalugu
thumbnail
54
doc

Tsitaadid

sellest mitte. Ebaõnnestumine ei tähenda, et sa oled ebaõnnestuja... See tähendab, et sa pole veel edu saavutanud. Täiuslikkus saavutatakse, mitte kui pole enam midagi lisada, vaid kui pole enam midagi ära võtta. Naerata, ja see paneb inimesi huvi tundma, millest sa mõtled. Kui kaks inimest teevad ühte ja sedasama, siis ei ole see üks ja seesama. Inimene ei ole kunagi hämmastunud selle üle, et ta ei tea, kui teine teab; kuid ta peab suurimaks võhiklikkuseks seda, kui teine ei tea, mida tema teab. Inimese probleemid tulenevad tema võimetusest olla vaikses toas üksi. Mine nii kaugele kui näed, ja kui sa oled kohale jõudnud, näed kaugemale. Paljud inimesed on üksikud, sest ehitavad sildade asemel seinu.

Kirjandus
thumbnail
11
doc

Aforismid (eesti keeles)

5. Ühestainsast küünlast võib süüdata tuhandeid, ja küünla eluiga ei lühene sellest mitte. 6. Ebaõnnestumine ei tähenda, et sa oled ebaõnnestuja... See tähendab, et sa pole veel edu saavutanud. 7. Täiuslikkus saavutatakse, mitte kui pole enam midagi lisada, vaid kui pole enam midagi ära võtta. 8. Naerata, ja see paneb inimesi huvi tundma, millest sa mõtled. 9. Kui kaks inimest teevad ühte ja sedasama, siis ei ole see üks ja seesama. 10. Inimene ei ole kunagi hämmastunud selle üle, et ta ei tea, kui teine teab; kuid ta peab suurimaks võhiklikkuseks seda, kui teine ei tea, mida tema teab. 11. Inimese probleemid tulenevad tema võimetusest olla vaikses toas üksi. 12. Mine nii kaugele kui näed, ja kui sa oled kohale jõudnud, näed kaugemale. 13. Paljud inimesed on üksikud, sest ehitavad sildade asemel seinu. 14. Meele võib teha kibedaks, kui soovid ei täitu ja soovimatu võtab võimust. Kuid

Kirjandus




Kommentaarid (6)

erikk profiilipilt
erikk: Küllaltki mõttetu kirjand. Ei aidanud. Kasutatud palju kõnekeelt.
20:26 23-01-2011
Laiso profiilipilt
Liisu Nasir: Vägaväga hea kirjand! Lihtsalt SUPER!
13:21 08-01-2011
Ahviperse profiilipilt
Ahviperse: Tänan. Aitas mind väga !
01:06 13-01-2011



Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun