Facebook Like
Add link

"yamakawa" - 1 õppematerjal

1168
pdf

Liha töötlemine

Z. Engel. Technology 215:443–446. 1997. Lebensm Unters Forsch A 205:442–445. Hardegger, M., P. Brodmann, and A. Herrmann. 1999. Hupfer, C., H. Hotzel, K. Sachse, and K. H. Z. Engel. European Food Research and Technology 1998. Lebensm Unters Forsch A 206:203–207. 209:83–87. Ida, M., S. Yamashiro, H. Yamakawa , K. Hayakawa, H. Hassan-Hauser, C., W. Mayer, and H. Z. Hörtner. 1998. Kuribara, T. Kodama, S. Furui, H. Akiyama, T. Lebensm. Unters Forsch A 206:83–87. Maitani, and A. Hino. 2005. Journal of Agricultural Heid, C. A., J. Stevens, K. J. Livak, and P. M. Williams. Food Chemistry 53:6294–6300. 1996. Genome Research 6:986–994. International Organisation for Standar...

Inglise keel - Tallinna Tehnikaülikool
12 allalaadimist


Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun