Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjaleLOE EDASI
0
Wok - pann seda parem ta on. Pannide läbimõõt võib aga olla 20 sentimeetrist kuni isegi 2 meetrini. Väiksemate pannidega võib praadida kõrgel temperatuuril ning suuremates võib keeta kas suppi või riisi.
Wok - pann valmistatakse plekist, malmist (parim materjal sellele pannile) ja vähem hinnatud on tefloniga kaetud wok-pann, kuna teflon on selle panniga kasutatava toiduvalmistamise viisi jaoks liiga libe.
Wok - panni eriline kuju ja tükeldatud toiduainete praadimine vähese õliga kõrgel temperatuuril aitab säilitada vajalikud toitained, mineraalid ning vitamiinid.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk). Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).
Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu! Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.