Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge
Whole - Tissue Meats ase (ActivaTM) cold binding systems are dis- Generalized procedures for the manufacture cussed to provide examples of two methods of restructured whole-tissue meats using hot- of cold binding involving gelation and enzy- and cold-set binding systems are shown as matic cross-linking. flow diagrams in Figures 23.3 and 23.4. The An example of a large-scale manufacture procedures have been simplified to show the of whole-tissue restructured meat is that of fundamental steps involved.
Whole - tissue meats are now well understood; tured whole-tissue meat is used to define however, the technology for automating restructured products manufactured from some of the processes involved in the manu- whole boneless cuts and comprising a number facture are still lagging behind and thus limit- of muscles, intact, or sections of muscles that ing the realization of the full market potential are bound together using hot- or cold-set of these products.
Whole – kõik, kogu) on lähenemisviis, mis püüab mõista tervikut selles toimivate seoste parema tundmaõppimise kaudu (ei taanda tervikut osadeks), uurib reaalsust võimalikult mitte- lokaalselt (arvestab kõikvõimalikke arenguteid ja püüab hinnata nende realiseerumise tõenäosusi), vaatleb primaarsena objekti seoseid teiste objektidega ja sekundaarsena objekti ennast.
Whole - tissue meats can be improved by accomplished to varying degrees of success reducing the amount of connective tissue in by using chemical compounds such as anti- the meat to be restructured.
Whole – kõik, kogu), põhjuslike seoste võrku rõhutav füüsikateooria peab aga vaatlema sündmusi juhuslikena ning võimaldama hinnata ühe või teise sündmuse esinemise tõenäosust.
Whole ten - eating quality to intact strip loin steaks from derloins from lamb/mutton, entire boneless the same carcasses from which the restruc- lamb shoulder, and tunnel-boned or whole
Whole - tissue restructured steaks from Denver leg muscles (C). Restructured Whole-Tissue Meats 403
Whole - tissue restructured products from the intact muscles/cuts of beef and lamb carcasses.
Whole - tissue meat products.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun