Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge
Warmed - over flavor can develop in fresh Visual Appeal meats. According to Gray and Pearson (1987), lipid oxidation and warmed-over For whole-tissue restructured steaks to have flavor development in restructured meats is the appearance that closely resembles that of influenced by the raw materials used in a real steak, the muscle fibers/fiber bundles restructuring, reduction in particle size, and in the restructured steaks should be aligned cooking and/or heating of the product.
Warmed - over flavor Hydrodynamic shockwave, 263 Foodborne disease, 483 Hygiene package, 519 Foodborne infection, 483 Foodborne intoxication, 483–484 Impedancemetry, 448 Foodborne outbreak, 483 Irradiation, 464 Foodborne poisoning, 483 ionizing, 263, 265–266 FOP, 451 Isoascorbate.
Warmed - over flavor characterization of volatile sulfur-containing meat in cooked meats.
Warmed - over flavor (WOF) occurs in
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun