Sõnu seletav sõnaraamat
Facebook Like
Add link
Viimased on ägedalt kulgevad nakkushaigused, mis tekivad pisikutega või nende toksiinidega saastunud liha, kala, piima- ja köögiviljasaaduste toiduks tarvitamisel.
Viimased on kindla esitusviisi ja tähendusega ingliskeelsed sõnad või fraasid (If, Else, For, End Sub jmt), mida käsutatakse ainult kindla lause kindlas köhas.
Viimased on tublisti kitsamaks muutunud ning pöörduvad taas autokülgedele. Igatahes saab selgeks, et optiline peenhäälestus võib auto olemust tublisti muuta.

Viimased on saanud oma nimetuse sellest, et antud une faasis sarnaneb EEG ärkveloleva inimese biovoolude graafilise pildiga, kuid samas on uni väliselt sügav.
Viimased on kuni 20 km pikkused kitsad järsunõlvalised seljakud, mis kulgevad peamiselt ja Haanja kõrgustiku setete põhituumik pärineb dnepri ajajärgust.
Viimased on aga rasvarikkamad. Eriti valgurikas on jaanalinnu liha – 27%, samas rasva ainult 2,8% ja ka kolesteroolisisaldus on väike.

Viimased on psühholoogiliselt vaesed, vaatamata sellele, kui palju neil tegelikult olemas on. Kes iganes on võimeline andma, on rikas.
Viimased on kahjuks üsnagi tugevad, nii et minu arust ei ole selle aja nimetamine “vanaks ja heaks” täiel määral õigustatud.
Viimased on ümbritsetud suurte häbememokkadega - paksude karvkattega nahakurdudega, mis eespool ühinedes moodustavad häbemekingu.

Viimased on otseselt seotud rõhuga ja rõhkude vahemikus 0,4 – 16 MPa saab soojusülekandeteguri määrata empiirilisest valemist.
Viimased on suurimaks rõõmuks arvatavasti üksildastele inimestele, kelle ainuke suhtlus toimubki läbi virtuaalse jututoa.
Viimased on sageli kaunistatud rombiga, mille ümbrus on täidetud valget ja punast või rohelist ja punast värvi emailiga.

Viimased on kahjuks üsnagi tugevad, nii et minu arust ei ole selle aja nimetamine Kuldesk Roots ajaks päris õige.
Viimased on Põhjamaade tolleaegsetel maalidel enamasti dekoratiivsed, rasketes oranžikates sügisvärvides.
Viimased on kahepoolsed, kuid teise poole kasutamiseks tuleb kassett välja võtta ja teistpidi pöörata.

Viimased on elupaigatingimuste suhtes vähemnõudlikud ja nende levikuviisid on paremini välja kujunenud.
Viimased on taimedele ja fotosünteesivatele bakteritele orgaaniliste ainete sünteesi lähteaineteks.
Viimased on kuumutatud või kõrvetatud temperatuurini 260°, kasutatakse tumeda õlle valmistamisel.

Viimased on ehituselt sarnased, kuid needipea tuge peab saama kinnitada kruustangide vahele (joo
Viimased on pärit tahkete kütuste näiteks kivisöe, pruunsöe ja põlevkivi töötlemisest.
Viimased on hea hapnikurežiimi, mõõduka biogeenide sisaldusega, suured ja madalad veekogud.

Viimased on väga erinevad ning nende toime võib olla kas lühema või pikema kestusega.
Viimased on ka UNESCO valvsa pilgu all. SH võib saada üheks kaheksast maailmaimest.
Viimased on eriti õnnelikud, kui Utoopiasse satuvad, sest seal koheldakse palju

Viimased on tähtsad ja vajalikud, kuid rahast tugevam on alati moraalne jõud.
Viimased on paigaldatud näiteks elu-, söögi-, magamis- ja lastetubadesse.
Viimased on aluselise iseloomuga, välja arvatud BeO, mis on amfoteerne.

Viimased on eriti vajalikud tursa, säga, lutsu ja linaski keetmisel.
Viimased on teatavasti lihasrakkude kokkutõmbumise soodustajad.
Viimased on loomulikest normidest erinevalt kunstilikud.

Viimased on peamiselt šotlased ja sisserännanud.
Viimased on põhiseadusandliku võimu sünnitised.
Viimased on eutrofeerunud düstroofsed.



Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto


Registreeri ja saadame uutele kasutajatele
faili e-mailile TASUTA

Konto olemas? Logi sisse

Faili allalaadimiseks, pead sisse logima
või
Kasutajanimi / Email
Parool

Unustasid parooli? | Tee tasuta konto

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun