✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused!Luuletus.ee
0
Veinide serveerimisel on kindlad reeglid ja temperatuurid: • kõige madalamal temperatuuril serveeritakse valged veinid ja sampanjad ,6-8 kraadi • valged täidlased veinid ja roosa vein 10-12 kraadi • punased kerged veinid, 14-15 kraadi • tugevamad punased veinid, 16-18 kraadi • kangestatud veinid 12-14 kraadi Veini klaasid peavad olema suured, üleaosalt koonduvad, läbipaistvast värvitust klaasist.
Veinide suhkrusisaldust on kombeks väljendada sõnadega kuiv (Seco), poolkuiv (Semi- Seco), poolmagus (Semi-Dulce) ja magus (Dulce). Kuna enamasti on veinid kuivad, siis tähist "seco" reeglina etiketile ei märgita.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk). Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).
Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu! Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.