Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse Registreeri konto
Mõistete sõnaraamat
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge
Tootearendus – hinnanguline regressioonikordaja näitab, mida muudab tootearendus nt. käibe suhtes (Tambur) • F – testi tulemus – suurem number suurem erinevus – F ja Fkriitiline võrdlus (F p – näitab kas tulemus on statistiliselt oluline Factor analüüs: • „Faktor analüüs ei ole mõeldud hüpoteeside testimiseks või gruppide vahelise oluliste erinevuste leidmiseks.“ • „Faktor analüüs on mõeldud nn. muutujate vähendamise (data reduction) tehnikana“ (Pallant,
Tootearendus on protsess, mis algab ideede otsimisest ja lõpeb uue toote/teenuse turule toomisega. Uus toode/teenus võib olla muudatuste tegemine olemasolevas tootes või täiesti uue toote väljaarendamine.
Tootearendus on nii täiesti uute toote ideede teostamine kui ka olemasolevate toodete uuendamine. Siia alla kuulub ka pakendi ja toomis- turundusprotessside täiustamine.

Tootearendus on tegevuste kogum, mis algab toote turuvõimaluste selgumisest, jätkub toote kavandamise ja loomisega ning lõpeb selle tootmise, müügi ja teenindamisega.
Tootearendus on meie esmaseks prioriteediks ja selle tulemusena toome igal aastal kauplustelettidele tarbijate toidulaua rikastamiseks mitmeid uusi ja maitsvaid tooteid.
Tootearendust on hakatud tähtsustama tarbija eelistuste muutuse, jaekaubanduse surve ja teravnenud siseturu konkurentsi tõttu.

Tootearenduse perspektiiv on muuta vints efektiivsemaks ning lihtsamaks.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun