Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjaleLOE EDASI
0
Toorpiim on jahutatud 2 tunni jooksul pärast lüpsmist vähemalt 8 kraadini; toorpiim on sademete ja helvesteta, valge või kreemika varjundiga; toorpiim on ilma neutraliseerivate aineteta (ammoniaak, sooda); toorpiima happesus peab jääma vahemikku 16–21 ˚Th. (Ibid)
Toorpiima kvaliteet on igapäevase ülirange kontrolli all. Tooteid valmistatakse kõrgete kvaliteedistandardite alusel, kasutades Eesti toorpiima, moodsat tehnoloogiat ning eriväljaõppe saanud personali.
Toorpiim on küll väärt toiduaine, sest tema biokeemiline koostis (vitamiinid, fermendid jm.) on säilinud muutumatul kujul, kuid tema riskifaktoriks on erinevate bakterite esinemine.
Toorpiim on küll väärt toiduaine, sest tema biokeemiline koostis (vitamiinid, ensüümid, rasvakerakesed jm.) on säilinud muutumatul kujul.See tagab piima kõrge bioväärtuse.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk). Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).
Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu! Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.