Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge

"toitlustusteeninduse" - 12 õppematerjali

thumbnail
12
odp

RESTORAN RIBE

Restoran Nimi: Rühm: Address Vene tn 7, 10123 Tallinn Telephone number + 372 6313 084 Open/ Closed: Restaurant Ribe is open from the 1st of October to 1st of May from 17:00 to 23:00. We are closed on Sunday's. About us: As a result of the ideas and the work of three waiters, restaurant Ribe opened its doors in 2007. Our ambition was and is to offer our guests high quality food and service in a pleasant environment, in surroundings in which we are confident. Entering the restaurant, you are welcomed by an open and light atrium. Moving down to the floor below, you will find yourself in a more elegant and conservative setting that also offers a private area for up to 12 people. The menu of Ribe is characterised by fresh, seasonal and definitely domestic raw produce. Naturally, we also add the tastes a...

Keeled → Erialaline inglise keel
9 allalaadimist
thumbnail
2
doc

Motivatsioonikiri

96 315 Viljandi Tel: 535 543 50 Lgp Kaie Mänd 19.05.09 Soovin kandideerida Teie poolt välja kuulutatud konkursil AS Marini kokteilibaar ettekandja leidmiseks. Informatsiooni teie pakkumise kohta leidsin CV online tööpakkumistest. Leian, et minu haridus ja töökogemus tulevad selle töö puhul kasuks. Õpin hetkel Viljandi Kutsekoolis toitlustusteeninduse eriala, lisaks olen kogemusi saanud töötades erinevatel kohtadel: riidepoes müüjana ja toitlustusettevõttes La Perla nõudepesijana. Õpingutega seoses olen saanud palju teadmisi toiduvalmistamise ja teenindamise valdkonnas. Hindan Teie poolt pakutavat töökohta heaks väljakutseks ja enda arendamise võimaluseks sellel alal. Usun, et suudaksin rakendada oma seniseid teadmisi ja oskusi ning teha teie kokteilibaarist koht, kus inimestele meeldib käia meeldiva teeninduse pärast

Eesti keel → Eesti keel
659 allalaadimist
thumbnail
10
pptx

KOKK

KOKK Eriala jaguneb: Dieetkokk Click to edit Master text styles Keetja Second level Kokk Third level Fourth level Laevakokk Fifth level Peakokk Restoranikokk Ülemkokk Koka tööülesanded on: Click to edit Master text styles menüüde koostamine, Second level Third level toiduainete ettevalmistamine Fourth level ning toitude valmistamine Fifth level köögitöö korraldamine ja t...

Toit → Kokk
11 allalaadimist
thumbnail
9
odp

Koka kutseala kirjeldus

ettevalmistajad aga assisteerivad neid. Kasutatakse erinevaid potte, panne, mitmesuguseid ahje ja muud vajalike köögiinventari. Töökeskkond Peab olema väga puhas Väga hea valgustusega Ventilatsiooni ja vajaliku temperatuuriga Õhutatud ning mõjuma meeldivalt ja turvaliselt Vajalikud teadmised ja oskused Toiduvalmistamise oskused ja teadmised Köögitöökorralduse oskused ja teadmised Toitlustusteeninduse ja müügitöö alased oskused Hügieenialased teadmised ja oskused Sissetulek ja soodustused Ühel ettevõttel võib olla kasutusel mitu erinevat palgasüsteemi Põhipalgaga kaasnevateks lisatasudeks enamasti koolitused, tasuta või soodsad lõunad, firma üritused ja ületunnitasu Üksikutel ettevõtete töötajatel on võimalik saada soodsat arstiabi Arenemis- ja karjäärivõimalused Kokk I kvalifikatsiooni taotlejalt nõutakse kutsealase

Toit → Kokk
26 allalaadimist
thumbnail
2
doc

Töövarjupäev

Põlva Restoranis töövarjuna Mina käisin töövarjul Põlva Restoranis. Minu arvates on koka ja kelneri ametid suhteliselt huvitavad. Otsustasin tutvuda selle valdkonnaga natuke lähemalt. Vestlesin restorani administraatori Eda Kudritsaga ning jälitasin teda mitmeid tunde. Eda andis mulle kõigest toitlustusteeninduse valdkonnaga seonduvast väikese üleaate. Põlva Restoran kuulub Põlva Tarbijate Ühistule. See restoran asub kesklinnas Konsumiga samas hoones teisel korrusel. Esmamulje oli positiivne. Ruum on hästi sisustatud ja üsna avar. Eriti köitsid mind seal erksad värvid: punase-halli sisustusega lauad. Restoranis on kahte moodi teenindus: Bestroo ja A`la carte. Bestroo on avatud 10:00- 18:00. Bestroos valmistatakse toidud kohe hommikul valmis, kella kümneks on soe toit valmis

Majandus → Majandus
36 allalaadimist
thumbnail
10
rtf

Toitlustusosakonna praktika laeval Star.

........................................................................................................................... 2 SISSEJUHATUS Minu toitlustusosakonna praktika toimus laeval Star alates 16. maist kuni 31.maini 2013.a. Praktika eesmärgiks oli saada ülevaade praktikaettevõtte töökorraldusest ja harjuda töökeskkonnaga. Õppida tundma toitlustusteeninduse põhimõtteid ning toitlustustöö erinevaid tahke. Saada ülevaade teenindusstiilidest (rootsi laud, a la carte jms). Töö käigus oli vaja õppida tundma ja kasutama erinevaid töövahendeid, töökoht ette valmistada ja koristada. Planeerida ja ajastada oma töid, hoida ja hooldada varustust, tegutseda ohuolukordades. Selgitada välja klientide soove ja vajadusi ning arvestada nendega. 3

Toit → Köögi õpetus
35 allalaadimist
thumbnail
18
ppt

Kutsevalik

Grupi suurus on 10-12 õpilast, töötuba on mõeldud eelkõige 7.-12. klassi õpilastele. Töötuba toimub tellitud ajal ja kohas, tavaliselt juhendab gruppi üks psühholoog. Juhendajad: Reet Jakobson, Ülle Särg, Marianne Juhanson. LAUAKOMBED Töötoas tutvustatakse lauakatmist, etiketti, tervislikku toitumist ja antakse ülevaade Tartu Kutsehariduskeskuse majutus- ja toitlustusosakonna erialadest ning sisseastumistingimustest. Toitlustusteeninduse õpilased demonstreerivad kolmekäigulise lõunalaua katmist, kaunistamist ja teenindust. Töötuba on mõeldud 8.-9. klassi õpilastele, toimub kaks korda kuus algusega kell 15.00, Kopli 1B õpperestoranis. Osalustasu on 40 krooni/inimene. Grupi suurus 10-15 osalejat. Kestus 60 minutit. Läbiviija: Martin Otti Karjäärinõustamine - kellele? miks? kuidas? Kool saab varsti läbi, aga sa ei tea veel kindlalt, mida teha tahaksid? Nuputad, kuidas leida endale sobivat eriala, tööd

Kategooriata →
9 allalaadimist
thumbnail
7
odt

Kulinaaria

·töövahendid, seadmed ja masinad ning nende ohutu kasutamine ·toidutoorme ja toidu säästlik kasutamine ·oitude, jookide ning pagari- ja kondiitritoodete valmistamine ja serveerimine etteantud juhendi järgi ·eesti rahvustoidud ·toitumissuundumused. 2. Köögitöökorralduse oskused ja teadmised (oma töökoha ja köögitoimingute korraldamine, menüüde koostamine, toidu hinna kalkuleerimine, toidu säilitamine, laomajanduse põhimõtted). 3 Toitlustusteeninduse ja müügitöö alased oskused (erinevate lauatüüpide, teeninduse ja serveerimise reeglid, kliendi vajaduste väljaselgitamine ning kliendi nõustamine, kliendilt tagasisideme vastuvõtmine, edastamine ja analüüsimine, kassadokumentide vormistamine, arvestuse ja aruandluse põhimõtted). 4. Hügieenialased teadmised ja oskused (toiduohutuse ja toidu kvaliteedi tagamise nõuded, isikliku hügieeni nõuded, toidumürgistuse tekkepõhjused ja nende vältimine, puhastus- ja

Toit → Kokandus
52 allalaadimist
thumbnail
23
docx

TARTU KUTSEHARIDUSKESKUSE KOPLI KOHVIK JA Maxima Eesti OÜ

kahe maja peale kokku umbes natuke üle 3000 õpilase, kes on tulnud siia kooli üle terve Eesti. Ligikaudu 200 õpetajat kui ka lisaks veel sadakond muud töötajat. Tartu Kutsehariduskeskuse Kohvik avati aastal 2007 Septembris. Kohvik on mõeldud küll õpetajatele ja teistele koolitöötajatele, kuid väga paljud on ka väliskliendid, kellele meeldib seal käija söömas. Töötajateks on seal õpilased. Peale müüja-õpilaste töötab õpperestoranis ka koka-ja toitlustusteeninduse eriala õppivad noorukid. Kui ka ettekandjad on majutusteeninduse eriala õppivad õppurid. Maxima Eesti OÜ Maxima XX kauplustes on olemas ka täiendavad rendipinnad, etkülastajatele oleks võimalik veelgi rohkemmitmekesisemaid teenuseid ja kaupu pakkuda. Kauplus on suur ja lai, suure sotimnediga toidukaubast tööstuskaubani. Töötajad on töökad, võtavad oma tööd tõsiselt. Olid ka väga abivalmid ,aitasid kõigega ja seletasid kõike

Muu → Ainetöö
44 allalaadimist
thumbnail
24
docx

Praktika aruanne müüja kohal

kahe maja peale kokku umbes natuke üle 3000 õpilase, kes on tulnud siia kooli üle terve Eesti. Ligikaudu 200 õpetajat kui ka lisaks veel sadakond muud töötajat. Tartu Kutsehariduskeskuse Õpperestoran avati aastal 2007 Septembris. Restoran on mõeldud küll õpetajatele ja teistele koolitöötajatele, kuid väga paljud on ka väliskliendid, kellele meeldib seal käija söömas. Töötajateks on seal õpilased. Peale müüja-õpilaste töötab õpperestoranis ka koka-ja toitlustusteeninduse eriala õppivad noorukid. Kui ka ettekandjad on majutusteeninduse eriala õppivad õppurid. On ka juhendajad olemas. Tartu Kaubamaja Toidumaailm Kaubamajal on teoreetiliselt 5 korrust. Alustades kõige alumisest poolest nn. esimeselt korruselt: P2(parkla2), P1 ja korrus 0(parkla1; korrusel 0 asub Toidumaailm, kui ka teised poed), korrus 1 (asub naiste-ja ilumaailm ning teised poed), korrus 2 (asub spordi-, meeste- ja

Majandus → Klienditeenindus
464 allalaadimist
thumbnail
652
pdf

Asjaajamise alused

 Tangainetest toidud, riisi- ja pastaroad 139  Munatoidud 143  Kalatoidud 147  Lihatoidud 162  Köögiviljatoidud ja -lisandid 174  Magustoidud 185  Kuumad ja külmad joogid 196 8. Toitlustusteeninduse alused 203  Kliendikeskne teenindus toitlustuses 203  Teeninduse liigid 206  Toitlustusteenindajale esitatavad nõuded 208  Ettevalmistustööd teenindamiseks 211  Ruumide ja laudade kaunistamine 221  Roogade ja jookide serveerimise tehnika 223

Majandus → Analüüsimeetodid...
50 allalaadimist
thumbnail
193
docx

Turismiettevõtluse lõpueksami märksõnade konspekt

teenindust, menüüd kui paljusid muid detaile. Kõik eelkirjeldatu, olenemata oma erinevatest tahkudest, mahub mõiste alla toitlustusteenus. Toitlustusteenust pakuvad väga erinevad ettevõtted alates lasteasutustest ja haiglatest ning lõpetades kiirtoiduettevõtete, turismitalude ja gurmeerestoranidega. Vaatamata oma eripärale lähtuvad kõik toitlustusteenuse pakkujad aga sarnasest alusest, sarnastest toitumise, toiduainete ja kulinaaria ning toitlustusteeninduse põhitõdedest. Kõik toitlustajad peavad omama põhilist oskusteavet töökorraldusest köögis ja söögisaalis, põhilistest töövõtetest, toiduainetest ja nende käitlemisviisidest, erinevatest roogadest ja nende valmistamisest ning serveerimisest. 127. Toitlustusettevõtete ja teenuste liigid Tegevuse eesmärgi ning sellest lähtuva sortimendi ja teenindamise järgi jagunevad toitlustusettevõtted järgmistesse tüüpidesse: 1) restoranid;

Turism → Turismiettevõtlus
114 allalaadimist


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun