Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
Ega pea pole prügikast! Tõsta enda õppeedukust ja õpi targalt. Telli VIP ja lae alla päris inimeste tehtu õppematerjale LOE EDASI Sulge
Toiduainete külm - ja kuumtöötlus 108  Toitude maitsestamise põhimõtted 113  Puljongid ja supid 117  Kastmed 126  Salatid ja võileivad 132  Tangainetest toidud, riisi- ja pastaroad 139  Munatoidud 143  Kalatoidud 147  Lihatoidud 162  Köögiviljatoidud ja -lisandid 174  Magustoidud 185  Kuumad ja külmad joogid 196
Toiduainete külm - ja kuumtöötlus 7.2. Toitude maitsestamise põhialused 7.3. Puljongid ja supid 7.4. Kastmed 7.5. Salatid ja võileivad 7.6. Tangainetest toidud, riisi- ja pastaroad 7.7. Munatoidud
Toiduainete külmtöötlus on nende pesemine, koorimine, tükeldamine jne. Külmtöötlemine valmistab toiduaineid ette kuumtöötluseks.
Toiduainete külmtöötlem on toiduainete ine ettevalm istam kas sööm ine iseks või kuum töötlem iseks.
Toiduainete külm - ja kuumtöötlemisel toimub toiduainetega rida muutusi.
Toiduainete külm - kui ka kuumtöötlemisel.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun