Vajad kellegagi rääkida?
Küsi julgelt abi LasteAbi
Logi sisse
Mõistete sõnaraamat
✍🏽 Avalikusta oma sahtlis olevad luuletused! Luuletus.ee Sulge
Tervitamisel on paljudes kultuurides ühesugused kombed: esimesena tervitab saabuja kohalolijat, mees naist, noorem eakamat, alluv ülemat jne. See, kuidas tervitada, sõltub sellest, kui lähedased inimesed on. Lähedamaste inimeste tervitust võib saata suudlus, juhututtavad võivad ainult noogutamise ja äratundmisega piirduda.
Tervitamisviise on palju. Need algavad lihtsast ja külmast noogutusest või sõjaväelikust kombest tõsta käsi kõrva äärde ning lõpetada mitmekordse põsesuudlusega – akolaad'iga – lõunapoolsete rahvaste juures, reveransi ja kniksuga kuningakodades ning põlvitamisega religioonsete tavade järgi (Lukas & Tšatšua 2008).
Tervitamine on tõesti ette nähtud klaase kokku lüües, peab kelner või ettekandja vähemalt nii kaua ootama, kuni külalised on end üleriietest vabastanud ja pilgu peeglisse heitnud.
Tervitamisel on väga oluline vaadata inimesele silma ja kindlasti naeratada, see on kindlasti eestlaste üks väga suur probleem kuna eestlased juba on üks tõsine rahvas.
Tervitamine - itaallased tervitavad üksteist kergete põsesuudlustega kummagile põsele, alguses paremale ja seejärel vasakule.
Tervitamine - vastavalt olukorrale Luua silmside mis annab märku et teenindaja on valmis teenindama
Tervitamine – tervitatakse viiskalt koos naeratusega.
Tervitami - ei tohi jääda alla 4 km/h. Vabasammul
Tervitamine on esimene kontakt vestluskaaslasega.
Tulemused kuvatakse siia. Otsimiseks kirjuta üles lahtrisse(vähemalt 3 tähte pikk).
Leksikon põhineb AnnaAbi õppematerjalidel(Beta).

Andmebaas (kokku 683 873 mõistet) põhineb annaabi õppematerjalidel, seetõttu võib esineda vigu!
Aita AnnaAbit ja teata vigastest terminitest - iga kord võid teenida kuni 10 punkti.

Suvaline mõiste



Kirjelduse muutmiseks pead sisse logima
või
Kasutajanimi/Email
Parool

Unustasid parooli?

või

Tee tasuta konto

UUTELE LIITUJATELE KONTO AKTIVEERIMISEL +10 PUNKTI !


Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste ja veebilehe üldtingimustega Nõustun